Wiplala en Wiplala weer

Wiplala en Wiplala weer - Annie M.G. Schmidt | Northernlights300.org

...ordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23 ... Wiplala & Wiplala Weer - Querido - Singel Uitgeverijen ... .00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Wiplala verscheen voor het eerst in 1957 en werd in 1958 bekroond tot Kinderboek van het jaar (nu Gouden Griffel). Het vervolg (Wiplala weer) verscheen in 1962. Het boek Wiplala en Wiplala weer is een heruitgave (1e druk in 2011 en 2e druk in 2017) en bevat deze twee spannende én tegelijkertijd grappige verhalen over de dwaze avonturen van het kleine 'tinkelende' mannetje Wiplala en de ... Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was ... Wiplala en Wiplala weer. | Kinderboekwinkel de Toverlantaarn ... ... Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ook nog steeds niet helemaal goed. Maar avonturen beleven, dat kan Wiplala als de beste. Meneer Blom, Johannes en Nella Della weten daar alles van. Wiplala gaat met vader Blom mee naar zijn werk op de fabriek waar Minuutsoep wordt gemaakt. Wiplala is weer terug! Hij is nog net zo klein als hij altijd was en tinkelen (een soort toveren) kan hij ook nog steeds niet helemaal goed. Maar avonturen beleven, dat kan Wiplala als de beste. Meneer Blom, Johannes en Nella Della weten daar alles van. Wiplala gaat met vader Blom mee naar zijn werk op de fabriek waar Minuutsoep wordt gemaakt. Wiplala weer is een kinderboek van Annie M.G. Schmidt met zwart-wittekeningen van Jenny Dalenoord.Het verhaal is een vervolg op Wiplala, dat vijf jaar eerder was verschenen.. De eerst...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie M.G. Schmidt
DIMENSIE
12,27 MB
BESTANDSNAAM
Wiplala en Wiplala weer.pdf

OMSCHRIJVING

Wiplala is een piepklein mannetje dat kan toveren, ‘tinkelen’ noemt hij het zelf. Maar dat gaat niet altijd helemaal goed. Zo maakt hij Nella Della, Johannes en meneer Blom net zo klein als hij zelf is, maar ze weer terugtinkelen lukt hem niet. En hij verandert de directeur van een fabriek in een hond. Wat nu? Kan Wiplala ervoor zorgen dat alles toch goed afloopt?

Wil je het boek lezen?Wiplala en Wiplala weer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie M.G. Schmidt. Lezen Wiplala en Wiplala weer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN