Vrije Geboorte

Vrije Geboorte - Anna Myrte Korteweg | Northernlights300.org

...e jouw eigen weg naar jouw Vrije Geboorte, een bekrachtigende ervaring ... Vrije Geboorte - Home | Facebook ... . Vrije geboorte wijst de weg naar een natuurlijke zwangerschap en bevalling. Zodoende biedt het een tegenwicht aan heersende opvattingen, bijvoorbeeld dat bevallen alleen in het ziekenhuis veilig zou zijn. Daarnaast geeft dit boek een uniek overzicht van verschillende eigentijdse en alternatieve methoden van bevallen. Reviews over Vrije Geboorte 'Na een onnodige ziekenhuisbevalling van mijn tweede kindje heb ik als voorbereiding op de geboorte van mijn derdje kindje jouw boek gekocht en meerdere keren gelezen. Ook heb ik veel filmpjes van begeleidingsvrije geboortes gekeken. Af ... Hoeveel vrije dagen krijg ik als partner bij de geboorte ... ... . Ook heb ik veel filmpjes van begeleidingsvrije geboortes gekeken. Afgelopen maandag hebben we onze heuse eigen vrije geboorte meegemaakt. Terwijl op dit moment de verloskundige zorg alleen maar medischer dreigt te worden, lees ik in Vrije geboorte van Anna Myrte Korteweg waarom de geboortezorg beter een andere weg in kan slaan: met juist meer vertrouwen in de natuur. Van angst naar extase en van controle naar overgave. Daarover gaat Vrije geboorte. Dit handboek voor […] Vrije geboorte: pleidooi voor bevallen zoals de natuur het bedoeld heeft. Een Vrije Geboorte is een bevalling waarbij je in je kracht staat én je kunt overgeven aan het geboorteproces. Je volgt niet standaard protocollen op, maar maakt bewust je eigen keuzes, in gesprek met zorgverleners. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Maak je eigen keuzes en beval vanuit vertrouwen. In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. 13-mrt-2019 - Bekijk het bord "vrije geboorte pictogrammen" van grdtew op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Geboorte, Bevalling, Geboorte plan. Vrije Geboorte. 2.527 vind-ik-leuks · 15 personen praten hierover. Handboek voor de bewuste en natuurlijke geboorte. Maar moet dit wel doen binnen 4 weken na de geboorte van het kind. Aanvullend geboorteverlof vanaf 1 juli 2020: 5 weken. Per 1 juli 2020 kunnen partners maximaal 5 weken (5 keer het aantal werkuren per week) aanvullend geboorteverlof opnemen. Tijdens het verlof krijgt de partner geen salaris, maar een uitkering van het...

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Myrte Korteweg
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Vrije Geboorte.pdf

OMSCHRIJVING

Volledig herziene editie!Met Vrije Geboorte - voor het eerst verschenen in 2011 - inspireert Anna Myrte Korteweg vele vrouwen tot het beleven van een bekrachtigende bevalervaring.Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. Ook praktische aspecten zoals het omgaan met pijn en de rol van de vader komen aan bod. Daarnaast gaat Korteweg in op de positieve rol die mindfulness kan spelen.Met een voorwoord van Barbara Havenith, gynaecoloog, oprichter vrouwenpoli Boxmeer en auteur van Hormoonbalans voor Vrouwen.

Wil je het boek lezen?Vrije Geboorte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Myrte Korteweg. Lezen Vrije Geboorte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN