Vergroot je zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen - Robert Haringsma | Northernlights300.org

...je uit hoe je meer eigenwaarde kunt krijgen ... Vergroot je zelfvertrouwen | The School of Life Amsterdam ... . Door je zelfvertrouwen te vergroten, sta je jezelf toe om te groeien. Je verlegt je focus, en kunt je richten op datgene waar je goed in bent en wat je voldoening geeft - In plaats van die aandacht voor je negatieve gedachten, twijfels over jezelf of zorgen over wat anderen van je denken. Wij gunnen jou die omslag. Assertief op het werk - vergroot je zelfvertrouwen, stap in je kracht! group Incompany training. Assertief op het werk - vergroot je zelfv ... Je zelfvertrouwen vergroten in 6 stappen - Psychologie ... ... . Assertief op het werk - vergroot je zelfvertrouwen, stap in je kracht! Tijdsduur 4 dagen. Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 4 ervaringen) Je zelfvertrouwen vergroten - 7 praktische tips en oefeningen. 1. Aandachtstraining - Het ontwikkelen van de aandachtsspier. Om onze innerlijke criticus te ontmaskeren is het nodig dat we wakker zijn. Wanneer we opmerkzaam zijn dan leren we onze gedachten opmerken en zien we het effect op onze gevoelens/ emoties en op ons lichaam....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Haringsma
DIMENSIE
12,39 MB
BESTANDSNAAM
Vergroot je zelfvertrouwen.pdf

OMSCHRIJVING

Toegankelijk zelfhulpboek om te bouwen aan je zelfvertrouwen Een wetenschappelijk onderbouwd praktijkboek voor iedereen die onzeker is op het werk, in sociale situaties of in de relatie met zijn of haar partner. Psycholoog Robert Haringsma combineert theorie met zeer veel oefeningen uit zijn eigen praktijk met cliënten. Zelf heeft hij, als stotteraar, vertrouwen moeten leren opbouwen om te spreken in het openbaar. Een hoog zelfvertrouwen, zo zegt Haringsma, bestaat uit een combinatie van vaardigheid (prestatie) en een juist gevoel van waardigheid (talenten). Een evenwicht tussen vaardigheid en waardigheid zorgt voor een stabiel zelfvertrouwen.

Wil je het boek lezen?Vergroot je zelfvertrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Haringsma. Lezen Vergroot je zelfvertrouwen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN