Reiziger 5 - Het vlammende kruis

Reiziger 5 - Het vlammende kruis - Diana Gabaldon | Northernlights300.org

...ruis. Het vlammende kruis is het vijfde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon ... Het vlammende kruis - Diana Gabaldon | Geschiedeniswinkel ... . In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkelâ ¦ en ze wordt wakker in het Schotland ... Boekbeschrijving. Bekend van de serie Outlander Het vlammende kruis is het vijfde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlo ... De Boekensite - Mirjam Sprenger ... . In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Deel 5: Het vlammende kruis Claire en Jamie hebben oceanen en eeuwen getrotseerd, maar nu zijn ze er eindelijk in geslaagd te settelen te midden van de ongerepte natuur van North Carolina. Daar wacht hun een rustig koloniaal bestaan, zo lijkt het. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 4,22 MB BESTANDSNAAM Reiziger 5 - Het vlammende kruis.pdf PUBLICEER DATUM oktober 2011 SCHRIJVER Diana Gabaldon ISBN 9789460929755 Gabaldon, Diana (2001), "Het Vlammende Kruis", deel 5: 1053pag. Abstract: Korte Samenvatting Jamie en Roger horen dat Bonnet in de omgeving is, en doen moeite om de man te vinden. Brianna en Roger gaan trouwen, net als Jocasta Cameron en Duncan. Maar tijdens de bruiloft van deze laatste gebeuren vreemde dingen. Start your review of Het vlammende kruis (De Reiziger, #5) Write a review. Au...

INFORMATIE

AUTEUR
Diana Gabaldon
DIMENSIE
3,92 MB
BESTANDSNAAM
Reiziger 5 - Het vlammende kruis.pdf

OMSCHRIJVING

Bekend van de serie OutlanderHet vlammende kruis is het vijfde deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel… en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens.Claire en Jamie hebben oceanen en eeuwen getrotseerd, maar nu zijn ze er eindelijk in geslaagd te settelen te midden van de ongerepte natuur van North Carolina. Daar wacht hun een rustig koloniaal bestaan, zo lijkt het. De spanning loopt echter al gauw op als oude, maar niet graag geziene bekenden zich aandienen en de gemoederen gaandeweg onrustbarend verhit raken. Immers, wat Jamie niet weet en de uit de twintigste eeuw afkomstige Claire wel, is dat de Amerikaanse Burgeroorlog op het punt van uitbreken staat…De Reiziger is een verhaal vol passie en avontuur, angst en verraad… en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. De Netflix-serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon.

Wil je het boek lezen?Reiziger 5 - Het vlammende kruis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana Gabaldon. Lezen Reiziger 5 - Het vlammende kruis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN