Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Makkelijke gerechten uit de Airfryer - Saskia van Weert | Northernlights300.org

...p smaak met zout + peper uit de molen. Makkelijke gerechten uit de Airfryer is het eerste Nederlandstalige kookboek gericht op het gebruik van de Airfryer ... Airfryer recepten recepten - CêlaVíta.nl ... . Het boek bevat een inleiding met handige informatie en tips voor de Airfryer, tientallen recepten voor gerechten uit de Airfryer en een handige baktijdentabel. Makkelijke gerechten uit de Airfryer (Paperback). Met een Airfryer maak je de meest uiteenlopende gerechten. Deze heteluchtfriteuse is een combinatie... Gerechten met vis uit de Airfryer . The Philips Chef heeft een aantal lekkere visrecepten voor de Airfryer b ... Airfryer recepten - 66 Airfryer gerechten | Smulweb.nl ... . Deze heteluchtfriteuse is een combinatie... Gerechten met vis uit de Airfryer . The Philips Chef heeft een aantal lekkere visrecepten voor de Airfryer bedacht, bijvoorbeeld een zalmlasagne of gamba spiezen. Voor tere visfilets adviseren we je om de grillpan accessoire te gebruiken. Door de antiaanbaklaag blijft de vis niet plakken. Airfryer recepten. Op zoek naar lekkere Airfryer recepten? Wij delen een aantal lekkere gerechten met je. Wat dacht je van Mexicaanse nachos, hartige taart met pompoen en feta, broodpudding met kerststol of vegetarische loempia's van filodeeg? Recepten met vis, vlees en vegetarische recepten komen voorbij. Makkelijke gerechten uit de Airfryer is het eerste Nederlandse kookboek voor de Airfryer. Ik heb het geschreven voor mensen die net beginnen met de Airfryer....

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia van Weert
DIMENSIE
6,31 MB
BESTANDSNAAM
Makkelijke gerechten uit de Airfryer.pdf

OMSCHRIJVING

Met een Airfryer maak je de meest uiteenlopende gerechten. Deze heteluchtfriteuse is een combinatie van een barbecue, oven en friteuse. Snel op temperatuur en de gerechten zijn in no time klaar. In dit kookboek vind je makkelijke Philips Airfryer-recepten voor onder meer chicken wings, gevulde aardappel en gebakken banaan. Daarnaast vind je in Makkelijke gerechten uit de Airfryer handige tips voor het gebruik en het schoonmaken van Airfryers. In de baktijdentabel vind je snel terug hoelang en op welke temperatuur voedingsmiddelen gegrild moeten worden.

Wil je het boek lezen?Makkelijke gerechten uit de Airfryer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia van Weert. Lezen Makkelijke gerechten uit de Airfryer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN