Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek - Emma Herngreen | Northernlights300.org

... twee passies: bakken en vinyl verzamelen ... Funky Vegan Bakboek - Bowls and Dishes ... . Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, ook als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Save Saved Removed 0. Previous Andere koek (glutenvrij, lactosevrij, vegan en natuurlijke suikers bakboek) Over het Funky Vegan Bakboek. Emma Herngreen heeft twee passies: bakk ... Funky Vegan Bakboek van Emma Herngreen - Carola Bakt ... ... . Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwen koffies. Let op, wel alleen met plantaardige ingrediënten.Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten je heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog ... Het boek Funky Vegan Bakboek, geschreven door Emma Herngreen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. ... maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Toen ik het boek 'Funky Vegan Bakboek' van Emma Herngreen in mijn brievenbus ontdekte was ik direct benieuwd. Het gaat om een boek vol guilty pleasures; zelfgemaakte taarten, zoete koekjes, bladerdeeghapjes, pizza, … Vaak wordt vegan geassocieerd met gezond eten maar je kan je natuurlijk eens volledig laten gaan en toch voor een suikerbom ... Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ... Het Funky Vegan Bakboek staat vol met guilty pleasures, klassiekers, veel Amerikaanse invloeden. Terwijl Emma Herngreen dit boek wel gewoon in het Nederlands schreef. En dat is prettig, want dat betekent dat de ingrediënten hier goed verkrijgbaar zouden moeten zijn. Funky Vegan Bakboek. Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en v...

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Herngreen
DIMENSIE
5,32 MB
BESTANDSNAAM
Funky Vegan Bakboek.pdf

OMSCHRIJVING

Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten!Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, ook als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn.Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming. Singing the blues bevat troostvoer als breakup brownies en comfort caramels. Voor een Poppy mood zijn er roze koeken en sugar bunny worteltaart. Find your soul geeft recepten voor de weg naar je hart met witte chocolademousse, een red velvet taart en een kersenkruimeltaart. En ook het hartige genot vergeet Emma niet met Spice it up with a little funk: knoflookbroodjes, miniquiches en "kaas'balletjes. Elk hoofdstuk eindigt met een korte playlist om te draaien tijdens het bakken of het genieten.Emma Herngreen is een twenty-something uit Amsterdam. Ze is maatschappelijk werker en daarnaast gepassioneerd bakster. Vanaf haar twaalfde zorgde zij voor de catering op familiefeestjes. Toen zij veganistisch ging eten, begon ze met experimenteren en ontdekte allerlei plantaardige substituten voor eieren, melk en boter. Haar bakschrift is inmiddels zover gevuld met recepten voor hartige en zoete lekkernijen, dat het tijd is voor een boek. Zij is creatief, slim, heeft een stoer randje en vertegenwoordigt de nieuwe generatie bewuste eters: het hoeft niet allemaal zo streng.

Wil je het boek lezen?Funky Vegan Bakboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Herngreen. Lezen Funky Vegan Bakboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN