Fotografische atlas van de wereld

Fotografische atlas van de wereld - Onbekend | Northernlights300.org

...satlas van ...' voor kinderen vanaf 9 jaar ... Atlas of Beauty: Photographer benadrukt de diversiteit van ... ... . Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: Atlas van de prehistorische wereld (-) waar filter verwijderen waar Categorie Een groot naslagwerk, geschiedenis of koffietafel boek. ATLAS OF THE CLASSICAL WORLD Bewerkt door A.A.M. Van Der Heyden en H.H.Scullard Geplaatst door Nelson 1960 Het is een verzameling van kaarten, fotos en informatie over Griekenland en Rome In goede vintage staat, met sommige wear, meestal op Internet Atlas van de Wereld Deze Atlas van de Wereld is je beste bron van gedetailleerde en interessante feiten over alle landen van de wereld. Kies gewoon het land waarin u geïnteres ... Atlas Van De Wereld - Vinden.nl ... . Kies gewoon het land waarin u geïnteresseerd bent. Kies een plaats. Klik of tik naar een land of een andere bestemming in de onderstaande lijst. Download deze gratis afbeelding over Wereldbol Wereld Atlas van de bibliotheek met afbeeldingen en video's van het openbare domein van Pixabay. De term 'atlas' was voor het eerst gebruikt voor Gerard Mercator's Atlas van 1595, die, uitgebreid door Jodocus Hondius sr. (1563-1612), de Amsterdamse en daarmee de wereld-kaartenmarkt had gedomineerd sinds de laatste volledige editie van de atlas van Ortelius, Theatrum Orbis Terrarum, in 1612. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, BRUG-DJAMBATAN (ED.) - Atlas van Nederland en de Wereld Start met bieden of verkopen op de Cartografieveiling (rest van de wereld) bij Catawiki. Op de veiling van deze week: Wereldkaart; John Senex / Philip Cluverius - Typus Orbis Terrarum - 1701-1720. Bezoek de Instagram van de artiest voor meer informatie over het project: Atlas of Beauty Project. Parijs, Frankrijk. Imane is van Afrikaanse en Europese afkomst en droomt ervan een kunstgalerie te openen met artiesten van over de hele wereld. Tweedehands De wereld van de fotografie boeken te koop op BoekenWebsite.nl. Alcarta online is de digitale versie van de kaarten uit de papieren atlas. Alcarta online premium is de nieuwste digitale atlas met veel aanvullende extra's. Je kunt inzoomen op de kaarten en ontdekt een nieuwe wereld aan kaartstatistieken en analysemogelijkheden. De uitgebreide landprofielen, visualisaties en anamorfosekaarten in Alcarta ... 9789028716117 9028716114 De geografische satellietbeeld atlas van de wereld ; Topografische satellietbeeld atlas van Nederland set Atlas (Oudgrieks: Ἄτλας - « de drager », van τλάω / tláô, « dragen, ondersteunen ») is een figuur uit de Griekse mythologie.Atlas draagt volgens de legende het hemelgewelf op zijn schouders en wordt in verband gebracht met het Atlasgebergte.Atlas is de vader van Maia en daarmee de grootvader van Hermes Koop Atlas stockfoto's, royaltyvrije afbeeldingen en fotografie van 123RF. Download hoge kwaliteit Atlas foto's voor commerciële projecten. Begin nu!...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
12,58 MB
BESTANDSNAAM
Fotografische atlas van de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Deze opmerkelijke fotografische atlas is veel meer dan een gewone atlas of een serie gebundelde luchtfoto's die van de aarde werd genomen. De laatste ontwikkelingen in de satellietfotografie werden toegepast om beelden te genereren van ongeëvenaarde helderheid en kleur. De foto's van voor ons zeer vertrouwde bergen, meren, landen en zeeën krijgen daarmee een geheel nieuw perspectief en een extra laag aan informatie.Het boek is opgedeeld in de zes continenten. De atlas open met een overzicht van de gebieden die worden getoond, zoemt vervolgens in op specifieke landen en focust tot slot op bekende streken of herkenningspunten in de grote steden van de wereld. Per continent wordt het perspectief geleidelijk versmald, in een serie prachtig aangekleurde beelden, terwijl de camera verder naar de aarde toe beweegt. Een sectie met dertig conventionele kaarten aan het einde van de atlas bieden een kader voor de fotografische beelden en geven informatie over schaal en locatie.Meer dan een atlas, meer dan een serie foto's. Dit boek is een revolutionaire en fantastische verbeelding van onze planeet aarde.Let op dit is een fotografische atlas geen kaartatlas.

Wil je het boek lezen?Fotografische atlas van de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Fotografische atlas van de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN