Doe effe gezond

Doe effe gezond - Monique Ammerlaan | Northernlights300.org

...r en laat zien hoe leuk en lekker dat is ... Doe effe gezond door Monique Ammerlaan & Marjolein van Dop ... . Het is de Dordtse vertaling van Jongeren Op Gezond Gewicht en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid. De eerste hoofdstukken van 'Doe effe gezond' zijn namelijk gewijd aan een goede voorbereiding. Zo krijg je o.a. informatie over wat gezonde voeding nou precies is, wat de valkuilen zijn en hoe je een gezond eetpatroon kan vasthouden. Wat we daarnaast ook erg leuk vinden, is dat ieder onderdeel een lijstje met praktische tips bevat. Recensie: Doe effe gezond. Twee diëti ... REVIEW: Doe effe gezond - De Hippe Vegetariër ... . Recensie: Doe effe gezond. Twee diëtisten prominent op de cover van een boek, dat is leuk! Monique Ammerlaan en Marjolein van Dop werken sinds 2013 samen in een eerstelijnspraktijk in Zuid-Holland. 'Dit is geen dieetboek', zeggen ze in hun voorwoord. Doe effe gezond | Monique Ammerlaan en Monique Dop | ISBN 9789400511361 Nog even heel wat anders. Wist je dat kamerplanten niet alleen je interieur veel sfeer geven, je haalt er ook een positive vide mee in huis. Doe effe gezond. Als je zoals ik op de een of andere manier veel met eten bezig bent en de mensen om je heen delen die interesse, dan vergeet je het weleens. Dat er ook mensen zijn voor wie eten geen of in ieder geval een minder prominente rol speelt. Doe effe gezond gezond eten gezond leven Gezondheid kookboek recepten review Voeding Lianne Hi ik ben Lianne, een vrolijke en enthousiastste...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique Ammerlaan
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Doe effe gezond.pdf

OMSCHRIJVING

Weinig tijd, druk met leven, gezin, werk en dan ook nog gezond leven? In dit boek geven de lijfstijl diëtisten het antwoordHoe je ondanks drukte met werk, gezin en verplichtingen toch goed voor jezelf kunt zorgenGezond leven is belangrijk, maar het is ook het eerste wat erbij inschiet als je het druk hebt. Je bent 's ochtends meer bezig met je kinderen dan met je ontbijt, eet overdag gehaast om je werk af te krijgen en 's avonds ben je zo moe dat je geen zin meer hebt om te koken.Diëtisten Marjolein en Monique helpen je ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme en praktische tips, en zorgen ervoor dat je met de juiste motivatie aan een gezondere levensstijl begint, zodat je deze ook volhoudt.Met snelle en makkelijke recepten (voor het hele gezin) en weekmenu's om je op weg te helpen, is dit boek een must voor iedereen die denkt dat een gezond leven te veel tijd kost.

Wil je het boek lezen?Doe effe gezond in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique Ammerlaan. Lezen Doe effe gezond Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN