De terugkeer van de koning

De terugkeer van de koning - Ton van der Kroon | Northernlights300.org

...ingen in Het Labyrint van de Tijd en De terugkeer van de koning ... De terugkeer van de koning [e-Book] - Ton van der Kroon ... ... .Daarnaast geeft hij al meer dan 20 jaar workshops, consulten en conferenties, onder andere in Zuid-Frankrijk, België, Jericho en de Gazastrook. Ton van der Kroon (1965) reisde de hele wereld over om onderzoek te doen naar mythologische verhalen en spirituele tradities. Hij beschreef zijn ervaringen in Het Labyrint van de Tijd en De terugkeer van de koning.Daarnaast geeft hij al meer dan 20 jaar workshops, consulten e ... bol.com | De terugkeer van de koningin 1 - De terugkeer ... ... .Daarnaast geeft hij al meer dan 20 jaar workshops, consulten en conferenties, onder andere in Zuid-Frankrijk, België, Jericho en de Gazastrook. De terugkeer van de koningin van Rebecca Ross is het duizelingwekkende debuut vol twists & turns voor YA-lezers die van romantische fantasy houden. Brienna groeit op in Huize Magnalia, waar ze samen met andere meisjes wordt getraind in een van de vijf passies: Kunst, Muziek, Dramatiek, Vernuft en Kennis. De legers van de Mensen dreigen het onderspit te delven. De terugkeer van de koning. Sam weet Frodo te bevrijden uit de toren van Cirith Ungol en samen trekken ze verder Mordor binnen. Ze kunnen hier o...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van der Kroon
DIMENSIE
8,84 MB
BESTANDSNAAM
De terugkeer van de koning.pdf

OMSCHRIJVING

Benieuwd naar de ziel van de man? in 'De terugkeer van de koning' ontvouwt Ton van der Kroon aan de hand van een aantal initiatieverhalen zijn visie op de man.In 'De terugkeer van de koning' ontvouwt Ton van der Kroon, een van de voortrekkers van het mannenwerk in Nederland, zijn visie op de man aan de hand van een aantal initiatieverhalen. Thema's als de afwezige vader, de verbinding tussen lust en liefde en de rol van mannen in de maatschappij worden belicht aan de hand van oude mythen zoals die van Parcival en Dionysus, maar ook moderne films als The Matrix, Lord of the Rings en De Leeuwenkoning. Het boek is een oproep aan de man om zijn werkelijke plek in te nemen en om niet vanuit zijn hoofd of vanuit zijn buik, maar vanuit zijn hart te gaan leven. Daarom geeft hij vorm aan een oud en universeel thema: de terugkeer van de koning.In tijden van chaos en verandering is het niet zozeer de wetenschap of de techniek, noch de politiek of de kerk die ons kan redden, maar veeleer de creatieve kracht van mythen en verhalen. Verhalen die ons vertellen over onze diepste wensen en angsten, en die ons herinneren aan wie we in werkelijkheid zijn.De terugkeer van de koning is gebaseerd op koningsverhalen uit de westerse mythologie en cultuur, die inzicht geven in het roerige proces waar we - individueel en collectief - op dit moment doorheen gaan. Het is een boek geschreven voor mannen, maar evengoed te lezen voor vrouwen die nieuwsgierig zijn naar de ziel van de man.

Wil je het boek lezen?De terugkeer van de koning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van der Kroon. Lezen De terugkeer van de koning Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN