Het innerlijke leven van dieren

Het innerlijke leven van dieren - Peter Wohlleben | Northernlights300.org

...happelijke inzichten en dit alles in een informele en leesbare schrijfstijl ... Het innerlijke leven van dieren eBook: Wohlleben, Peter ... ... . Het innerlijke leven van dieren is een heerlijk boek om je te verwonderen over de dieren om ons heen. Het innerlijke leven van dieren / Peter Wohlleben / Lev / als hardcover en als e-boek . Delen: Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend) Geschreven bij Het innerlijke leven van dieren. Ik vond dit een heel leuk boek om te lezen! Er zijn interessante weetjes over de dierenwereld in, gecombineerd met eigen ervaringen van de auteur, de informatie is vaak wetenschappelijk onderbouwd en het leest heel vlot weg (in de positieve zin van het woord). Het bewustzijn leverde een paar seconden later alleen nog maar de verklar ... Recensie: Het innerlijk leven van dieren 📖 De Leesclub van ... ... . Het bewustzijn leverde een paar seconden later alleen nog maar de verklaring. Wohlleben balt in Het innerlijke leven van dieren zoveel wonderen der natuur samen, dat een wat meer nederige opstelling ten opzichte van het dieren- en plantenrijk de mens zou sieren. Wohlleben is praktisch ingesteld. Het innerlijke leven van dieren - Peter Wohlleben. Hoezo geen gevoel? Zoals de titel zou kunnen doen vermoeden, is het boek alles behalve zweverig of spiritueel. Peter Wohlleben, een Duitse boswachter, vertelt vanuit wetenschappelijk oogpunt en vanuit veel eigen bevindingen en observaties. Dieren houden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Wohlleben
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Het innerlijke leven van dieren.pdf

OMSCHRIJVING

Elkaar verzorgende eekhoorns, trouwe en liefdevolle raven, meelevende bosmuizen, rouwende herten – zijn dat geen eigenschappen die uitsluitend aan mensen zijn voorbehouden?De gepassioneerde boswachter en bestsellerauteur Peter Wohlleben neemt ons mee door de complexe emotionele wereld van dieren. Op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en indrukwekkendste voorbeelden en verhalen introduceert hij een wereld die nog maar nauwelijks bekend is: het gedrag en gevoelsleven van dieren op de boerderij en in het wild. Al snel wordt duidelijk dat dieren dichter bij ons staan dan we ooit hebben kunnen denken. Fascinerend, verhelderend, ongelooflijk!

Wil je het boek lezen?Het innerlijke leven van dieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Wohlleben. Lezen Het innerlijke leven van dieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN