Grenzen stellen met compassie

Grenzen stellen met compassie - Nick Blaser | Northernlights300.org

...che grens respecteren essentieel lijkt voor ons gevoel van geluk en kracht ... Grenzen stellen zonder je schuldig te voelen: 5 tips voor HSP! ... . De ik-grens vormt en ontwikkelt zich gaandeweg in ons leven. 12 grenzen stellen met compassie inleiding 13 Walter Walter is een man van tweeënveertig. Hij is zeer succesvol werkzaam bij een grote farmaceutische onderneming. Hij heeft zich in relatief korte tijd opge­ werkt en heeft sinds anderhalf jaar een leidinggevende functie. Dat betekent dat overuren niet opgeschreven, uitbe­ Boek - Grenzen stel ... bol.com | Grenzen stellen met compassie | 9789401454148 ... ... . Dat betekent dat overuren niet opgeschreven, uitbe­ Boek - Grenzen stellen met compassie. Aandacht binnen en buiten. Dit boek laat je bewust worden wat je met je aandacht aan het doen bent in relatie tot jezelf (binnen) en in interactie met anderen (buiten). Je leert hoe het is om met je aandacht bij jezelf te zijn of er juist buiten te verblijven, ... De Praktijktraining 'Grenzen stellen met compassie' is een effectieve methode waarmee je snel duidelijk krijgt hoe je met je eigen grenzen en grenzen van anderen omgaat in werk, privé, hobby's, sport. Door het bewust worden van onze grenzen kunnen we meningsverschillen, gekwetstheid en overbelasting vroegtijdig herkennen en voorkomen. Grenzen stellen met compassie is een praktisch opgezet boek. De lezer leert met oefeningen, mindfulness en luistermeditaties in 8 weken persoonlijke grenzen kennen en ontwikkelen. Het boek geeft handvatten deze te versterken zodat je je steeds beter en gemakkelijker leert beschermen, zonder het contact met de ander en de omgeving te verliezen. Ook heb ik wel het gevoel dat dit boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Nick Blaser
DIMENSIE
6,52 MB
BESTANDSNAAM
Grenzen stellen met compassie.pdf

OMSCHRIJVING

Dat we een persoonlijke grens hebben, dat weten we, dat voelen we. We ervaren onze grens vooral wanneer iemand er overheen gaat of wanneer we zelf over onze grens gaan. We horen mensen dan zeggen: 'Hij is veel te ver gegaan' of 'ik trek het niet meer'.Grenzen stellen met compassie leert ons onze grenzen te herkennen en bewaken. Dit is zo belangrijk omdat onze psychische grens respecteren essentieel lijkt voor ons gevoel van geluk en kracht. De ik-grens vormt en ontwikkelt zich gaandeweg in ons leven. Met dit praktisch opgezette boek leer je met oefeningen, mindfulness en luistermeditaties in 8 weken je persoonlijke grenzen kennen en ontwikkelen. Het boek geeft handvatten deze te versterken zodat je je steeds beter en gemakkelijker leert beschermen, zonder het contact met de ander en de omgeving te verliezen. Gezonde innerlijke grenzen leiden tot compassie, empathie en liefde.Lezers van het boek hebben toegang tot een online test en luisteroefeningen.

Wil je het boek lezen?Grenzen stellen met compassie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nick Blaser. Lezen Grenzen stellen met compassie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN