De wereldwijde vloed

De wereldwijde vloed - Tjarko Evenboer | Northernlights300.org

...e wereldwijde vloed - Tjarko Evenboer Subtitel: Mythe of oergeschiedenis van de mensheid? Christenen hebben zo hun eigen Erich von Dänikens, schreef ik een tijdje geleden ... De wereldwijde vloed - Boeken - Het Zoeklicht ... . Eentje is Tjarko Evenboer (Zwolle, 1983, cartoonist/grafisch ontwerper/onderzoekjournalist). Wereldwijde vloed, De, van Evenboer Artikelnummer: 9789059990173. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Auteur Tjarko Evenboer laat in De wereldwijde vloed een origineel historisch licht schijnen op het scheppingsverhaal, de zondeval van Adam en Eva, de zondvloed en de toren van Babel. Ook schrijft hij over zaken als het ontstaan van religies, de oorsprong van de indianen en vroege migraties naar Amerika. De wereldwijde vloed book. Read 2 reviews from ... De wereldwijde vloed - Logos Instituut Webshop ... . Ook schrijft hij over zaken als het ontstaan van religies, de oorsprong van de indianen en vroege migraties naar Amerika. De wereldwijde vloed book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. De wereldwijde vloed neemt de lezer mee op een spannende ontdek... De Ark van Noach is iedereen wel bekend. Het verhaal over een wereldwijde overstroming wordt tegenwoordig als mythe gezien, maar is dat wel terecht? Veel verschillende volken op aarde hebben de ... De wereldwijde vloed neemt de lezer mee op een spannende ontdekkingsreis naar de oorsprong van de mensheid. Waar komen wij mensen vandaan? Wie zijn onze verste voorouders? En wat heeft een wereldwijde vloed hiermee te maken?De ontdekkingsreis die dit boek beschrijft is spannend, omdat de auteur het lef heeft gehad nu eens niet de natuurwetenschap als uitgangspunt te nemen. In dit boek geen ... Bestel De wereldwijde vloed van Tjarko Evenboer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De wereldwijde vloed Tjarko Evenboer ISBN 978-90-5999-017-3 430 blz. paperback opgenomen 01/06/2013 prijs € 19,95: inhoud: De achterflap vermeldt: De wereldwijde vloed neemt de lezer mee op een spannende ontdekkingsreis naar de oorsprong van de mensheid. Waar komen wij mensen vandaan?...

INFORMATIE

AUTEUR
Tjarko Evenboer
DIMENSIE
7,24 MB
BESTANDSNAAM
De wereldwijde vloed.pdf

OMSCHRIJVING

De wereldwijde vloed neemt de lezer mee op een spannende ontdekkingsreis naar de oorsprong van de mensheid. Waar komen wij mensen vandaan? Wie zijn onze verste voorouders? En wat heeft een wereldwijde vloed hiermee te maken?De ontdekkingsreis die dit boek beschrijft is spannend, omdat de auteur het lef heeft gehad nu eens niet de natuurwetenschap als uitgangspunt te nemen. In dit boek geen verhalen over gefossiliseerde planten en dieren, aardlagen en geologie. Dit boek bekijkt de vroegste geschiedenis van de mensheid door de bril van de volksverhalen en mythologieën van volken van over de gehele wereld. En wat blijkt... deze overleveringen vertonen opvallend veel overeenkomsten met de verhalen die we terugvinden in de Bijbel, in Genesis 1 tot en met 11.Auteur Tjarko Evenboer laat in dit boek een origineel historisch licht schijnen op het scheppingsverhaal, de zondeval van Adam en Eva, de zondvloed en de toren van Babel. Ook schrijft hij over zaken als het ontstaan van religies, de oorsprong van de indianen en vroege migraties naar Amerika. Een intrigerend boek dat raakt aan de kern van ons bestaan.'Dit is één van de meest wonderlijke boeken die ik ooit heb gelezen. Veel puzzelstukjes uit de Bijbel blijken plotseling goed in elkaar te passen en veel vragen worden beantwoord.'Ben Hobrink, auteur van Moderne wetenschap in de Bijbel'Eén van de beste boeken die ik in mijn collectie heb, en tevens een overzichtelijk naslagwerk. De schrijver heeft diep gegraven in het verleden en laat op sprankelende wijze het boek Genesis nog duidelijker tot mijn verbeelding spreken.'Johan Huibers, arkbouwer en auteur van Laat je droom varenTjarko Evenboer (1983) is bijbelonderzoeker, ontwerper en cartoonist. Hij groeide op in de achterhoek en woont in Zwolle. Hij studeerde Communicatie in Leeuwarden en begon in 2005 met een studiegenoot een eigen bedrijf in vormgeving en illustratie. De wereldwijde vloed is zijn eerste boek. Het boek heeft ook een eigen site: www.dewereldwijdevloed.nl.

Wil je het boek lezen?De wereldwijde vloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tjarko Evenboer. Lezen De wereldwijde vloed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN