De plakfactor

De plakfactor - Chip Heath | Northernlights300.org

...e onmisbare gids laat zien dat 'sticky' ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen ... de plakfactor | De Volkskrant ... . Koop De plakfactor van Heath, D. met ISBN 9789043095280. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Het onthult de cruciale principes van succesvolle ideeën en de strategieën om je eigen boodschap meer kleefkracht te geven. What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Het laatste nieuws met duiding van redacte ... Geheim van een goed marketingidee: de plakfactor. ... . What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. Berichten over De plakfactor geschreven door estroocloeck. Het is weer de tijd van lijstjes en ik wil niet achterblijven! In 2019 las ik een hele stapel managementboeken, recente èn klassiekers, en schreef er recensies over. In De plakfactor geven Chip en Dan Heath de kenmerken van ideeën met kleefkracht en leggen ze uit hoe je hun plakfactor kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat 'sticky' ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen. Waarom zijn broodjeaapverhalen zo hardnekkig en vergeten we alledaagse waarheden zo gemakkelijk? Hoe maakt een krant een kop die ervoor zorgt dat we door willen lezen? En waarom onthouden we complexe verhalen wel, maar complexe feiten niet? < De plakfactor van Dan Heath, Chip Heath, 9789400505674 voor € 20,99 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De plakfactor is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De plakfactor PDF te downloaden op onze website vakantiebungalowhurenoptexel.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De plakfactor. SCHRIJVER Chip Heath ISBN 9789043029513 BESTANDSNAAM De plakfactor.pdf Chip Heath. De Chinese Muur is het enige bouwwerk op aarde dat zichtbaar is ......

INFORMATIE

AUTEUR
Chip Heath
DIMENSIE
10,49 MB
BESTANDSNAAM
De plakfactor.pdf

OMSCHRIJVING

De Chinese Muur is het enige bouwwerk op aarde dat zichtbaar is vanuit de ruimte. Daar zijn in ieder geval heel veel mensen van overtuigd. Echter, de Muur is wel heel lang, maar helemaal niet zo breed. Dus als de Muur zichtbaar was, zou elke autosnelweg ook zichtbaar zijn, en wellicht enkele grote bedrijfsgebouwen ook. Het verhaal van de Chinese Muur is niet het enige verhaal dat ondanks het feit dat het niet waar is, wel in ieders hoofd zit geprent. Denk aan de mythe dat we maar 10% van ons brein gebruiken of dat er een pot goud aan het eind van de regenboog staat.Broodjeaapverhalen, complottheorieën en verhalen over angstaanjagende ziekten verbreiden zich moeiteloos. Maar mensen met echt belangrijke boodschappen - zoals docenten, politici en journalisten - moeten soms de grootste moeite doen om hun ideeën aan de man te brengen.Waarom floreren sommige ideeën van meet af aan, terwijl andere razendsnel ter ziele gaan? Hoe verbeter je de kansen van waardevolle ideeën? En wat is de kracht van reclameslogans als ‘Douwe Egberts koffie, lekkere koffie’ en ‘Heerlijk, Helder, Heineken’? In De plakfactor geven Chip en Dan Heath de kenmerken van ideeën met kleefkracht en leggen ze uit hoe je hun plakfactor kunt versterken. Deze onmisbare gids laat zien dat ‘sticky’ ideeën hun kracht ontlenen aan zes belangrijke eigenschappen, die ook jij kunt leren beheersen.Dit boek betekent een ingrijpende verandering in de manier waarop je ideeën overbrengt. De plakfactor is provocerend, onthullend en vaak verrassend grappig. Je krijgt de cruciale principes van succesvolle ideeën voorgeschoteld, plus aanwijzingen hoe je met deze regels je eigen boodschap meer kleefkracht kunt geven. En natuurlijk geeft het heel veel aanstekelijke voorbeelden van hoe het moet... én hoe het niet moet. Een boek niet alleen voor marketeers en reclamemensen, maar ook voor iedereen die zijn ideeën goed wil overbrengen of het succes hierachter wil weten.Chip Heath is docent organisatiegedrag aan de Graduate School of Business van Stanford University. Zijn broer Dan Heath deed onderzoek aan Harvard en is nu consultant bij Duke Corporate Education. Hij is medeoprichter van Thinkwell, een innovatieve uitgeverij van handboeken in nieuwe media.

Wil je het boek lezen?De plakfactor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chip Heath. Lezen De plakfactor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN