De kunst van het helpen

De kunst van het helpen - Bert Hellinger | Northernlights300.org

...efte om een ander te helpen. Helpen, op een systemisch-fenomenologische manier ... De kunst van het helpen by Bert Hellinger ... . Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. "Veel helpers vinden het lot van anderen te zwaar, ze willen het veranderen. Meestal niet omdat de ander het nodig heeft, maar omdat ze het lot zelf niet kunnen verdragen. Als de ander zich dan toch door hem laat helpen, doet hij dat niet zozeer omdat hij het nodig heeft, maar omdat hij de ander wil helpen. 337 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de kunst van het helpen eenvoudig ... bol.com | De kunst van het helpen | 9789077290057 | Bert ... ... . 337 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop de kunst van het helpen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De kunst van het helpen. Als het gaat om helpen dan is de fysieke vorm van hulp niet zo moeilijk. Je doet een ander er vaak heel veel plezier mee en de ander is ook echt geholpen. Alle partijen zijn vaak ook heel tevreden met de verleende en gekregen hulp. De kunst van het "Uitgesteld Helpen ... kan het makkelijk gebeuren dat je aan het eind van de dag helemaal niet toegekomen bent aan je eigen werk. De "Uitgesteld Helpen" aanpak kan jou hierbij helpen. Dit werkt als volgt: 1. Laat de medewerker kort uitleggen wat zijn vraag of probleem is ... De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen. De kunst van het helpen; Auteur: Bert Hellinger Uitgever: Het Noorderlicht, 4e druk 2011 Paperback; ISBN / EAN: 9789077290057 Staat: Goed. De kunst van het helpen | ISBN 9789063255275 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kunst biedt ons nieuwe perspectieven en kan ons helpen ons te verplaatsen in de beleving van anderen. Wieteke van Zeil verkent op de haar kenmerkende manier, detail voor detail, de kunst van het vormen van een oordeel. Ze geeft tips om je mening uit te stellen en tot nieuwe inzichten te komen - waardoor je een gewogen oordeel kunt vormen ... De kunst van het helpen is dat we eerst werken aan de onderlinge verbinding. Het wederzijds begrip dat daardoor ontstaat biedt v...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Hellinger
DIMENSIE
7,93 MB
BESTANDSNAAM
De kunst van het helpen.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is het helpen dat ook werkelijk helpt?De kunst van het helpen onderzoekt deze vraag. Helpen is een kunst en een kunde en in dit boek staan talloze recepten en tips om deze kunst te verfijnen. Hellinger gaat uitvoerig in op de innerlijke processen van de professionele helper, op de vijf principes van helpen en op de valkuilen die we als helper tegen kunnen komen.Zijn fenomenologische benadering en familieopstellingen zijn in hoog tempo bekend geworden in vele landen van de wereld. De laatste jaren verbreedt Hellinger zijn aandachtsterrein tot voorbij dat van de therapie. Meer en meer betreedt hij het pad van wat hij noemt: 'de toegepaste filosofie'. Vandaar uit verkent hij processen als verzoening en helpen. Een boek dat verrassend anders is en de lezer prikkelt om verder te denken.Samengesteld uit onder andere: Ordnungen des Helfens, Der Austausch, The Learning Circle en The Art of Helping.Samengesteld en vertaald uit het Duits en Engels door Margreet Mossel.

Wil je het boek lezen?De kunst van het helpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Hellinger. Lezen De kunst van het helpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN