Vier zomers zeilen

Vier zomers zeilen - Henk Bezemer | Northernlights300.org

...andia. In de klassieker verhaalt Bezemer over de vier beroemde expedities die hij ondernam met Waarschip 570 Zeilen ... Vier zomers zeilen [e-Book] - Henk Bezemer - (ISBN ... ... . Naast een boeiend verslag van de avonturen die de auteur op zee beleefde, bevat het boek onmisbare informatie over ... Auteur: Henk Bezemer Uitgever: Hollandia • Prijs is inclusief verzendkosten • Nederlands • 152 pagina's • Hollandia • juli 2014 • Paperback Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn ... Behalve een boeiend verslag van een ... Zeilen - Hollandia ... . Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn ... Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is 'Vier zomers zeilen' ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilen beschrijft. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilen beschrijft. Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk av...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Bezemer
DIMENSIE
8,84 MB
BESTANDSNAAM
Vier zomers zeilen.pdf

OMSCHRIJVING

Behalve een boeiend verslag van een ongelooflijk avontuur op zee is Vier zomers zeilen ook een onmisbare kennisbron met betrekking tot zeemanschap en navigatietechniek. Dit boek is een heruitgave van de zeilklassieker waarin Henk Bezemer zijn beroemde expedities op het jacht Zeilen beschrijft. Wat maakt een jacht zeewaardig, en wat kun je doen als al je navigatieapparatuur uitvalt? Hoe navigeer je zonder kompas, en wat doe je als je je mast verliest of aan de grond loopt? Henk Bezemer neemt de lezer mee op avontuur en beantwoordt deze vragen vanuit de praktijk. De essentie van goed zeemanschap, inzichtelijk gemaakt in een rijk geïllustreerd en pakkend geschreven boek.

Wil je het boek lezen?Vier zomers zeilen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Bezemer. Lezen Vier zomers zeilen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN