Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld

Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld - Riet Fiddelaers-Jaspers | Northernlights300.org

...aers-Jaspers. NUR code(s) 749 Rouwverwerking Imprint(s) In de Wolken Uitgever(s) Vrije Uitgevers, De ... Verlies in beeld. Therapeutisch werken met poppetjestaal ... ... . Taal Nederlands Vers. datum 13/06/2017 NSTC 500086239. Voor ingrijpende verlieservaringen zijn vaak geen worden beschikbaar; elk verhaal dat hierover verteld kan worden schiet tekort. Verlies in Beeld . therapeutisch werken met poppetjestaal bij verlies : basisboek. Verlies in beeld (1) Riet Fiddelaers-Jaspers In de Wolken In Beeld kindercoaching&counseling biedt hierbij ondersteuning. In mijn praktijk gaan de kinderen en jongeren op een creatieve en verbeeldende manier aan de slag ... Verlies in Beeld | delichtkracht ... . In mijn praktijk gaan de kinderen en jongeren op een creatieve en verbeeldende manier aan de slag met hun rouw/verlies. Met behulp van poppetjes en diverse andere materialen worden gesprekken in beeld gebracht. Voor ingrijpende verlieservaringen zijn vaak geen worden beschikbaar; elk verhaal dat hierover verteld kan worden schiet tekort. Bessel van der Kolk, traumadeskundige bij uitstek, zegt dan ook dat een traumatische ervaring preverbaal is en geen woorden kent. De verbeelding echter kan helpen om gebeurtenissen en ervaringen te ontvouwen. 'Poppetjestaal' is een methodiek waarbij mensen met ... Verlies een beeld, een taal erbij, systemisch werken met duplomateriaal Verlies in beeld is een methodiek waarbij met behulp van duplo - poppetjes en andere materialen de verliessituatie van de cliënt wordt verbeeld. In begeleiding is het geschikt voor kinderen, jongeren, volwassen, partnerrelaties, supervisie en coaching. Het huidige (gezins)systeem wordt concreet neergezet en de ... Verlies in Beeld, een taal erbij Traumaverwerking. Boszormenyi-Nagy was een Hongaars-Amerikaanse psychiater en gezinstherapeut en de ontwikkelaar van deze methode. Verlies in beeld is een methodiek waarbij we met behulp van duplo-poppetjes en andere materialen een situatie kunnen uitbeelden. Postadres en secretariaat:Spoorlaan 9c5591 HT HeezeT: 040 - 226 04 [email protected]: 7522.3570 Rouwverwerking . Door te schilderen, tekenen, boetseren of op een andere beeldende wijze bezig te zijn die bij jou past, wordt het dikwijls minder moeilijk uitdrukking te geven aan dat wat zich in jou afspeelt, wat je belemmert of als last met je meedraagt. Een kijkje bij het seminar Verlies in Beeld, werken met poppetjestaal. Verlies in Beeld. Ben je 8 jaar of ouder, dan kunnen we ook werken met Verlies in Beeld. We gebruiken dan poppetjes en andere materialen om jouw verdriet uit te beelden. Je kiest een poppetje voor jezelf en poppetjes voor jouw familieleden of andere mensen, die belangrijk zijn ... Verlies in Beeld NUR 749. Druk 1 Uitvoering Paperback / softback Taal Nederlands Uitgever In de Wolken. De echo van het water 'O...

INFORMATIE

AUTEUR
Riet Fiddelaers-Jaspers
DIMENSIE
4,67 MB
BESTANDSNAAM
Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld.pdf

OMSCHRIJVING

Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld 1e druk is een boek van Riet Fiddelaers-Jaspers uitgegeven bij In de Wolken. ISBN 9789077179239 Voor ingrijpende verlieservaringen zijn vaak geen worden beschikbaar; elk verhaal dat hierover verteld kan worden schiet tekort. Bessel van der Kolk, traumadeskundige bij uitstek, zegt dan ook dat een traumatische ervaring preverbaal is en geen woorden kent.De verbeelding echter kan helpen om gebeurtenissen en ervaringen te ontvouwen. 'Poppetjestaal' is een methodiek waarbij mensen met traumatische verlieservaringen deze ervaring weer aan kunnen kijken zonder het risico op hertraumatisering. Het is een werkwijze die leeftijdsloos is, en gebruikt kan worden bij mensen die weinig talig zijn, maar ook bij mensen die juist zeer verbaal zijn en daardoor meer in hun hoofdkantoor huizen dan in hun lijf.Het boek combineert theoretische achtergronden, methodieken en casuïstiek. Riet Fiddelaers-Jaspers neemt de lezer bij de hand mee in deze werkwijze waarbij foto's de tekst duidelijk illustreren.

Wil je het boek lezen?Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riet Fiddelaers-Jaspers. Lezen Verlies in Beeld 1 - Verlies in Beeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN