Tonio

Tonio - A.F.Th. van der Heijden | Northernlights300.org

...moeilijk wegleggen en wil je steeds verder lezen ... Tonio - naar de roman van A.F.Th. van der Heijden ... ... . Het is misschien moeilijk om je in te leven in het enorme verlies van een treurende vader, Adri. Tonio FanReport: de mening van echte fans Schrijf als eerste een fanreport voor Tonio! Jouw mening kan doorslaggevend zijn voor andere bezoekers. Deel je ervaringen hier! Houd wel rekening met onze netiquette. Fan reports worden gepubliceerd door onze redacteuren. Recensie: 'Tonio' van Hummelinck Stuurman Thea ... Tonio: een ongenadig portret van twee verwoeste mensen ... ... . Recensie: 'Tonio' van Hummelinck Stuurman Theaterbureau sleept de toeschouwer niet mee in het proces van verdriet en rouw, maar toont dit op een vlakke, bijna rationalistische wijze. Nú te zien op CineMember! (www.cinemember.nl / www.cinemember.be) Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij ......

INFORMATIE

AUTEUR
A.F.Th. van der Heijden
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Tonio.pdf

OMSCHRIJVING

Op de Eerste Pinksterdag van 2010 komt Tonio van der Heijden, het enig kind van A.F.Th. van der Heijden en Mirjam Rotenstreich, bij een verkeersongeval om het leven. Het is vroeg in de ochtend als hij, ter hoogte van het Vondelpark in het centrum van Amsterdam, wordt geschept door een auto. Hij wordt in kritieke toestand naar het Academisch Medisch Centrum vervoerd, waar hij diezelfde dag aan zijn verwondingen overlijdt. Tonio zal niet ouder worden dan 21 jaar.A.F.Th. van der Heijden doet het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven. Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politiemensen, artsen en het mysterieuze meisje Jenny, dat in de laatste weken van Tonio s leven een cruciale rol blijkt te hebben vervuld.Tonio vormt de neerslag van die zoektocht. Een nauwgezette reconstructie van een jongensleven en een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Wil je het boek lezen?Tonio in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.Th. van der Heijden. Lezen Tonio Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN