Scherprechter van de liefde

Scherprechter van de liefde - I.D. Yalom | Northernlights300.org

...ooijman. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Uitgever(s) Balans, Uitgeverij ... Bureau ISBN - Scherprechter van de liefde ... . Taal Nederlands Vers. datum 15/05/2008 NSTC 100019209. Irvin D.Yalom is een van de beroemdste psychiaters ter wereld. Scherprechter van de liefde I.D. Yalom • Boek • paperback. Samenvatting . Een bejaarde vrouw wordt geobsedeerd door een lang voorbije liefdesrelatie. Een ongeneeslijk zieke man ontwikkelt een dwangmatige seksuele behoefte. Een vrouw dreigt zichzelf en haar psychotherapeut met haar vetzucht te overspoelen. Een ... Scherprechter van de liefde - I.D. Yalom | 9789050189439 ... ... . Een vrouw dreigt zichzelf en haar psychotherapeut met haar vetzucht te overspoelen. Een bejaarde vrouw wordt geobsedeerd door een lang voorbije liefdesrelatie. Een ongeneeslijk zieke man ontwikkelt een dwangmatige seksuele behoefte. Een vrouw dreigt zichzelf en haar psychotherapeut met haar vetzucht te overspoelen.In dit boek vertelt Irvin D. Yalom de verhalen van tien patiënten die in de loop van hun therapie werden geconfronteerd met existentieel verdriet. Ze worstelden ... Scherprechter van de liefde van I.D. Yalom kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789050189439. Scherprechter van de liefde tien ware verhalen uit een psychotherapeutische praktijk I.D. Yalom. Een bejaarde vrouw wordt geobsedeerd door een lang voorbije liefdesrelatie. Een ongeneeslijk zieke man ontwikkelt een dwangmatige seksuele behoefte. Een vrouw dreigt zichzelf en haar psychotherapeut ... Ambo klassiek - De saga van Grettir boek Manuela Olten pdf. Amerika zoals het is download PDF Tom Vandyck. Anna in het verkeer boek - Kathleen Amant .epub. ANWB Extra / Corsica boek Alo Miller pdf. ANWB Extra / Slovenië boek - Dieter Schulze .epub. ANWB Ontdek / Marche ebook - Annette Krus-Bonazza .pdf....

INFORMATIE

AUTEUR
I.D. Yalom
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Scherprechter van de liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Een bejaarde vrouw wordt geobsedeerd door een lang voorbije liefdesrelatie. Een ongeneeslijk zieke man ontwikkelt een dwangmatige seksuele behoefte. Een vrouw dreigt zichzelf en haar psychotherapeut met haar vetzucht te overspoelen.In dit boek vertelt Irvin D. Yalom de verhalen van tien patiënten die in de loop van hun therapie werden geconfronteerd met existentieel verdriet. Ze worstelden allemaal met de problemen van het dagelijks leven: eenzaamheid, zelfverachting, impotentie, migraine, seksuele bezetenheid, zwaarlijvigheid, eenverterende liefdesobsessie, stemmingswisselingen, depressie. De therapie legde bij al deze mensen de diepe wortels van hun alledaagse problemen bloot.Yalom gelooft dat het in de psychotherapie altijd om existentiële pijn draait, niet om verdrongen driften of slecht begraven scherven van een tragisch, persoonlijk verleden. Het gaat om de harde, onontkoombare werkelijkheid: de onvermijdelijkheid van de dood; onze essentiële eenzaamheid; de afwezigheid van een duidelijke zin of betekenis van het leven. Op virtuoze wijze laat hij zien datdeze waarheden onder ogen moeten worden gezien om ze vervolgens te kunnen aanwenden ten dienste van persoonlijke verandering en ontplooiing. Om uiteindelijk als volwaardig mens te kunnenleven.

Wil je het boek lezen?Scherprechter van de liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.D. Yalom. Lezen Scherprechter van de liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN