Nacht van de ziel

Nacht van de ziel - Pamela Kribbe | Northernlights300.org

...dde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis ... Donkere nacht van de ziel - School voor Ascensie ... ... . Het is een drukke intense nacht. de nacht van haar ziel. De slaap kan ze niet meer vatten. en ze is niet langer bang. voor vermoeidheid en dat wat komen gaat Ze legt haar vertrouwen in de bron. en haar innerlijke stem. die zegt dat het spoedig dag zal worden. waarin ze volledig samenvalt met haar ziel Er is geen vorm, maar dat geeft niet In dit boek staat Pamela's persoonlijke verslag van haar Nacht van de ... De donkere nacht van de ziel - De Wijsheid Van Het Hart ... . waarin ze volledig samenvalt met haar ziel Er is geen vorm, maar dat geeft niet In dit boek staat Pamela's persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel. Ze vertelt over de neerwaartse spiraal die leidde tot een extreme, grensoverschrijdende bewustzijnstoestand en uiteindelijk tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Dit boek is een zoektocht naar betekenis, een poging tot interpretatie van wat haar overkwam. Naast het vertellen van ... Pamela's persoonlijke verslag van haar Nacht van de Ziel en gechannelde teksten met heldere, liefdevolle informatie over innerlijke groei en bewustwording In het slechtste, (meest gunstige), scenario hebben we de neiging om in een existentiële crisis terecht te komen, of betreden we de Donkere Nacht van de Ziel. Maar als het ons lukt om door deze donkere tijd heen te komen, en dat wat ons teneer drukte te overwinnen, dan zullen we ons opnieuw kunnen openen, zelfs meer dan tevoren....

INFORMATIE

AUTEUR
Pamela Kribbe
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
Nacht van de ziel.pdf

OMSCHRIJVING

In Nacht van de ziel vertelt Pamela Kribbe over de neerwaartse spiraal die leidde tot een gedwongen opname op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Dit boek is een zoektocht naar betekenis, een poging tot interpretatie van wat haar overkwam. Ook gaat Pamela in op de vraag welke rol de psychiatrie kan spelen en pleit ze voor een brug tussen spirituele en reguliere behandeling. Daarnaast bevat dit boek een serie gechannelde teksten over haar "nacht van de ziel' met heldere, liefdevolle informatie over innerlijke groei en bewustwording.

Wil je het boek lezen?Nacht van de ziel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pamela Kribbe. Lezen Nacht van de ziel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN