Het nieuwe Haagse kookboek

Het nieuwe Haagse kookboek - F.M. Stoll | Northernlights300.org

...idelijk antwoord... Dit blogbericht zou niet als titel Het (nieuwe) Haagse kookboek hebben ware het niet dat achteraf bleek dat de prettige oerhollandse gerechten die mijn moeder mij vanmiddag als lunch voorzette daaruit afkomstig zijn ... Digibron.nl, Oliebollenrecept uit het Nieuwe Haagse kookboek ... . Ik kwam namelijk even langs om iets met computers op te lossen en mocht meteen aan tafel aanschuiven. Er was heerlijke warme erwtensoep met zeer mals (want lang gekookt) vlees ... Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst ... bol.com | Het nieuwe Haagse kookboek (ebook), F.M. Stoll ... ... ... Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Read "Het nieuwe Haagse kookboek recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag" by F.M. Stoll available from Rakuten Kobo. Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Ho......

INFORMATIE

AUTEUR
F.M. Stoll
DIMENSIE
8,47 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwe Haagse kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een duidelijk antwoord.Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel 'Recepten van de Huishoudschool, Laan van Meerdervoort, 's-Gravenhage en anno 2010 onverminderd populair. Hele generaties maken nog steeds dankbaar gebruik van de duidelijke recepten en heldere uitleg van de basisbereidingen. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken.

Wil je het boek lezen?Het nieuwe Haagse kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.M. Stoll. Lezen Het nieuwe Haagse kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN