Ellen Tamm - Kwaad licht

Ellen Tamm - Kwaad licht - Mikaela Bley | Northernlights300.org

...de foto van de silhouet van een vrouw tegen de horizon ... Kwaad licht - Mikaela Bley | 9789400513242 | Standaard ... ... . Leuk dat dit beeld 'weerkaatst' wordt door het water onderop de cover. De naam is wel erg aanwezig, had van mij iets minder ... Mikaela Bley is geboren in Stockholm en woont daar samen met haar man en twee kinderen. Ze werkte als inkoper voor het tv-station TV4, maar schrijft n Kwaad licht; Kwaad licht Mikaela Bley. Nederlands | Paperback € 20,99 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig ... Kwaad licht | Mikaela Bley | Uitgeverij AW Bruna ... . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. ... Dit is de derde Ellen Tamm-thriller van de nieuwe Zweedse thrillerkoningin, Mikaela Bley. Specificaties. ISBN-nummer: 9789400513242 Bestel Kwaad licht van Mikaela Bley. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ellen Tamm, misdaadverslaggeefster voor het Zweedse tv-station TV4, krijgt na haar succesvolle documentaire 'Donker water', deel 2 in deze serie, weer een opdracht voor een documentaire. Deze keer over de minister van justitie Louise Bohman. Zij wordt ervan verdacht haar persvoorlichter te hebben vermoord. Misdaadverslaggever Ellen Tamm krijgt de opdracht om voor TV4 een documentaire over de minister te maken. Als ze Bohman ontmoet, herkent ze niets van het beeld dat geschetst wordt in de media. Hoe dieper ze in de zaak duikt, hoe meer Ellens eigen traumatische herinneringen naar boven komen… Kwaad licht. Mikaela Bley - Paperback / softback - 304 pagina's. Details ... Misdaadverslaggever Ellen Tamm krijgt de opdracht om voor TV4 een documentaire over de minister te maken. Als ze Bohman ontmoet, herkent ze niets van het beeld dat geschetst wordt in de media. Tv-misdaadverslaggeefster Ellen Tamm maakt een documentaire over de Zweedse minister van justitie die wordt verdacht van moord op haar persvoorlichter.; De Mikaela Bley Kwaad licht | Bibliotheek Menen...

INFORMATIE

AUTEUR
Mikaela Bley
DIMENSIE
8,47 MB
BESTANDSNAAM
Ellen Tamm - Kwaad licht.pdf

OMSCHRIJVING

Mikaela Bley is Zwedens nieuwste thrillerkoningin. Haar serie over Ellen Tamm is spannend, meeslepend en aangrijpend. Voor de liefhebbers van Camilla Läckberg en B.A. Paris.De omstreden minister van Justitie Louise Bohman wordt op een ochtend wakker gebeld met het bericht dat haar persvoorlichter dood is aangetroffen. Is het zelfmoord of toch moord? Algauw gaat het gerucht dat Bohman zelf bij de zaak betrokken is. De media schilderen haar af als een monster.Misdaadverslaggever Ellen Tamm krijgt de opdracht om voor TV4 een documentaire over de minister te maken. Als ze Bohman ontmoet, herkent ze niets van het beeld dat geschetst wordt in de media.Hoe dieper ze in de zaak duikt, hoe meer Ellens eigen traumatische herinneringen naar boven komen…Dit is de derde Ellen Tamm-thriller van de nieuwe Zweedse thrillerkoningin, Mikaela Bley.

Wil je het boek lezen?Ellen Tamm - Kwaad licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mikaela Bley. Lezen Ellen Tamm - Kwaad licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN