Een heel kleine geschiedenis van bijna alles

Een heel kleine geschiedenis van bijna alles - Bill Bryson | Northernlights300.org

...n kleine geschiedenis van bijna alles" door Bill Bryson verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Een heel kleine geschiedenis van bijna alles van Bill ... ... . In 'Een kleine geschiedenis van bijna alles' lukt het Bill Bryson om wetenschappelijke kennis uit onder andere de geolog... Van de oerknal en de dinosaurussen tot de oude Egyptenaren, de Grieken tot de middeleeuwen, van de VOC tot aan de Tweede Wereldoorlog en tot nu.Er zijn zo ontzettend veel mooie,leuke, sprankelende boeken over de hele geschiedenis van bijna de hele wereld! En precies dat gaan we doen in de Kinderboekenweek van 2020 - een reis door de hele (nou ja, bijna hele!) geschiedenis maken aan de hand van ... Een heel kleine geschiedenis van bijna alles. Waar komt de wereld vandaan? Hoe la ... Een kleine geschiedenis van bijna alles - Wikipedia ... ... Een heel kleine geschiedenis van bijna alles. Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het op de grote levensvragen aankomt. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine ... Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volwassen lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven kunnen ook jonge lezers met de wereld kennismaken, vanaf de big bang tot het ontstaan van de mens en verder. Een heel kleine geschiedenis van bijna alles; Verkocht . ISBN 9789025439477 Uitgever Atlas Contact, Uitgeverij Druk vanaf 6e Verschenen 18-06-2012 Taal Nederlands Bladzijden 176 pp. Bindwijze Gekartonneerd Rubriek Informatief vanaf 12 jaar Illustraties Yuliya Somina ... Een heel kleine geschiedenis van bijna alles | ISBN 9789045036397 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volwassen lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven kunnen ook jonge lezers met de wereld kennismaken, vanaf de big bang tot het ontstaan van de mens en verder. Vergelijken - Een kleine geschiedenis van bijna alles DL (Bill Bryson) ISBN: 9789049801670 - Een avontuurlijke reis door het leven zelf: het leven op aarde. Dat verpakt is in NF en dat leest als een roman. 'Hoe kunnen ze weten hoe en wanneer het heelal…...

INFORMATIE

AUTEUR
Bill Bryson
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Een heel kleine geschiedenis van bijna alles.pdf

OMSCHRIJVING

Waar komt de wereld vandaan? Hoe lang is de mens al op de aarde? Hoe groot is het heelal? Vragen die niet alleen volwassenen, maar ook kinderen stellen. Want juist kinderen kunnen een onstilbare nieuwsgierigheid aan de dag leggen als het op de grote levensvragen aankomt. Na de tekst- en geïllustreerde editie van het succesvolle Een heel kleine geschiedenis van bijna alles verschijnt nu een geïllustreerde editie speciaal voor de jeugd. Met hetzelfde enthousiasme waarmee Bill Bryson zijn volwassen lezers meeneemt op een avontuurlijke reis door het leven kunnen ook jonge lezers met de wereld kennismaken, vanaf de big bang tot het ontstaan van de mens en verder. Op een heldere en spannende manier laat Bryson hen kennismaken met de meest essentiële onderwerpen uit de bètawetenschappen.Aan de hand van een grote verzameling foto's, cartoons, schilderijen en computerbeelden maakt hij de grote wereld van de wetenschap op een speelse wijze inzichtelijk. Daarnaast brengt Bryson de meest geniale, obsessieve en excentrieke wetenschappers uit de geschiedenis in beeld. Dit maakt deze editie van Een heel kleine geschiedenis van bijna alles tot een onmisbaar standaardwerk voor de nieuwsgierige jonge lezer.

Wil je het boek lezen?Een heel kleine geschiedenis van bijna alles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bill Bryson. Lezen Een heel kleine geschiedenis van bijna alles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN