De koolhydraten- en calorieteller

De koolhydraten- en calorieteller - Chris Cheyette | Northernlights300.org

... Caloriechecker zie je hoeveel calorieën er in een product zitten én hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten en vezels ... FatSecret Nederland - CalorieTeller en DieetTracker voor ... ... . De koolhydraat en calorieteller (Paperback). De koolhydraat- en calorieteller geeft de voedingswaarden zoals koolhydraten en vetten weer van duizenden... De lekkerste eiwitshakes om mee af te vallen! TimFit Proefpakket SX5 nu € 19,95: tip! XLS Medical Deze vetbinder absorbeert tot 27% van het ingenomen vet en vermindert zo de calorie-inname uit voedingsvetten. Foodsisters: Lekkere & simpele recepten zonder suiker Sport & Voeding - inclusief dagmenu's en recepten. De nieuwste dieetboek ... Inkijkexemplaar: De Koolhydraat- en calorieteller - Chris ... ... . Foodsisters: Lekkere & simpele recepten zonder suiker Sport & Voeding - inclusief dagmenu's en recepten. De nieuwste dieetboeken tip De ruim 1.700 foto's van verschillende porties eten en drinken, en de uitgebreide overzichten, maken de waardes van je maaltijd meteen visueel en gemakkelijk te vergelijken. Willy Gilbert-Peek, voorzitter Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) beveelt De koolhydraat en calorieteller van harte aan: 'Met dit boek heeft u alles in handen om grip op uw voeding te krijgen. De Koolhydraat en Calorieteller. Home / Shop / De Koolhydraat en Calorieteller. De Koolhydraat en Calorieteller Details. In De koolhydraat- en calorieteller van Chris Cheyette en Yello Balolia vind je in één oogopslag de koolhydraten, calorieën, eiwitten, vetten en vezels van een product.In samenwerking met de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) is dit boek volledig herzien. Door toevoeging van Hollandse klassiekers (stamppot en stroopwafels!) is het standaardwerk nu nog beter geschikt voor de ... De koolhydraat- en calorieteller geeft de voedingswaarden zoals koolhydraten en vetten weer van duizenden producten, nu herzien door Diëtisten Coöperatie Nederland. De ruim 1.700 foto's van verschillende porties eten en drinken, en de uitgebreide overzichten, maken de waardes van je maaltijd meteen visueel en gemakkelijk te vergelijken. Willy Gilbert-Peek, voorzitter Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) beveelt De koolhydraat en calorieteller van harte aan: 'Met dit boek heeft u alles in handen om grip op uw voeding te krijgen. Lifesum is duidelijk de mooiste calorieteller in de App Store en ook nog eens erg handig. Bij het starten van de app geef je aan of je gezonder wil zijn, wil afvallen of juist zwaarder wil worden. Geef je aan dat je wil afvallen, dan vul je een streefgewicht in en hoe snel je dit wil halen. De app raadt zelf een halve kilo afvallen per week aan. Bestel De koolhydraat- en calorieteller Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies 9789021568805 - De koolhydraten- en calorieteller door Chris Cheyette.. Moet je letten op wat je binnenkrijgt?...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Cheyette
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
De koolhydraten- en calorieteller.pdf

OMSCHRIJVING

Moet je letten op wat je binnenkrijgt? Met De koolhydraat en calorieteller - het boek dat in Engeland de 'carb & calorie counting Bible' wordt genoemd en daar al jaren een bestseller is - is dat een fluitje van een cent!In dit boek vind je in één oogopslag de koolhydraten, calorieën, eiwitten, vetten (totaal vet en verzadigd vet) en vezels van een product. De ruim 1.700 foto's van verschillende porties eten en drinken, en de uitgebreide overzichten, maken de waardes van je maaltijd meteen visueel en gemakkelijk te vergelijken. Willy Gilbert-Peek, voorzitter Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) beveelt De koolhydraat en calorieteller van harte aan: 'Met dit boek heeft u alles in handen om grip op uw voeding te krijgen. Het laat op een makkelijke manier de feiten over voeding zien. Het geeft inzicht zodat u zelf gezonde keuzes kunt maken in plaats van lijstjes te volgen met 'dit mag wel en dit mag niet'.Ideaal voor iedereen die wil of moet afvallen met koolydraatarme of koolhydraatbeperkte voeding, mensen met diabetes, sporters en alle bewuste eters. Neem de regie in handen en maak bewust gezondere keuzes!

Wil je het boek lezen?De koolhydraten- en calorieteller in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Cheyette. Lezen De koolhydraten- en calorieteller Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN