Aan alle jongens van wie ik hield

Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny Han | Northernlights300.org

... verzameld. Deze brieven schreef ze aan alle jongens waar ze ooit verliefd op was ... Boekreview | Aan alle jongens van wie ik hield - Jenny Han ... ... . Het zijn liefdesverklaringen, maar ook afscheidsbrieven. Lees „De Aan alle jongens van wie ik hield-trilogie" door Jenny Han verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen o... Ik had nog nooit van Jenny Han gehoord of er iets van gelezen, maar het idee van het boek sprak me aan. Ik had wel zin in een boek vol drama en ongemakkelijke momenten! Het verhaal 'A ... bol.com | Aan alle jongens van wie ik hield, Jenny Han ... ... . Ik had wel zin in een boek vol drama en ongemakkelijke momenten! Het verhaal 'Aan alle jongens van wie ik hield' gaat over Lara Jean, een 16-jarig meisje dat samen met haar vader en twee zussen leeft. Iedere keer dat Lara Jean verliefd is ... Toen ik het boek uit had was ik enorm verzadigd, maar ook heel erg teleurgesteld dat ik nog moet wachten tot het najaar: dan komt namelijk het vervolg uit op Aan alle jongens van wie ik hield. Ik beloof je plechtig dat dit boek je niet zal teleurstellen en dat je er enorm van gaat genieten. Bestel Aan alle jongens van wie ik hield Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Doelgroep: Vanaf 14 jaar. Titel: Aan alle jongens van wie ik hield Schrijver: Jenny Han Verteller : Laura Knight-Keating (Er is een luisterversie in het Engels!) Uitgeverij: Moon ISBN: 9789048847723 ISBN Ebook: 9789048831227 Een E-book versie is gratis te lezen voor KOBO plus abonnees.. Het verhaal. Dit verhaal gaat over Lara Jean. Haar zus gaat in Schotland studeren. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Jenny Han - Aan alle jongens van wie ik hield 1 - Aan alle jongens van wie ik hield Ik heb aardig lang gewacht met het lezen van Aan alle jongens van wie ik hield.Dat kwam omdat ik dacht dat ik het geen leuk boek zou vinden. Ik dacht dat er in het boek alleen maar brieven werden geschreven en dat leek me echt heel saai....

INFORMATIE

AUTEUR
Jenny Han
DIMENSIE
9,99 MB
BESTANDSNAAM
Aan alle jongens van wie ik hield.pdf

OMSCHRIJVING

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht en... stopt de brief in een doos die ze in haar kamer verstopt. Totdat de doos op een dag opeens weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Wil je het boek lezen?Aan alle jongens van wie ik hield in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jenny Han. Lezen Aan alle jongens van wie ik hield Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN