De urban monnik

De urban monnik - Pedram Shojai | Northernlights300.org

...bevat veel praktische lifestylehacks die je helpen gelukkiger en gezonder te worden ... De urban monnik, Pedram Shojai | Donner ... .' Daniel G. Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven 'Als iemand heeft uitgevogeld hoe je rust kunt vinden in een hectisch, modern leven is hij het.' Yahoo News . Over de auteur De urban monnik is een juweeltje. Het bevat veel praktische lifestylehacks die je helpen gelukkiger en gezonder te worden.' Daniel G. Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven 'Als iemand heeft uitgevogel ... De urban monnik - Pedram Shojai - (ISBN: 9789000352586 ... ... . Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven 'Als iemand heeft uitgevogeld hoe je rust kunt vinden in een hectisch, modern leven is hij het.' Yahoo News . Over de auteur De urban monnik van Pedram Shojai (boek, paperback, ISBN 9789000352586). We racen door het leven. Proberen niets te missen en aan alles toe te komen. Het gevolg is dat we slechter slapen,... De urban monnik (eBook) Pedram Shojai is een geweldige auteur. Download en lees het boek De urban monnik op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt De urban monnik in PDF, ePUB, MOBI. Lees hier de column van Janneke Siebelink over Urban monnik. Urban Monnik. In zijn boek De urban monnik leert Pedram je hoe je je drukke en stressvolle leven achter je kunt laten en mindful kunt worden. Zo helpt hij je je sociale leven en je gezin te combineren, zonder dat een van de twee tekort komt. Ook vertelt hij hoe je verder in je werk kunt komen zonder er wakker van te liggen. De Urban Monnik geeft hierin een aantal voorbeelden: Wij houden van iedereen en oordelen niet, maar zwarte mensen zitten achterin de bus. Wij beroemen ons op vrijheid van meningsuiting en burgerrechten, maar stemmen tegen deze dingen, omdat onze bazen het er niet mee eens zijn. Free 2-day shipping. Buy De urban monnik - eBook at Walmart.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Pedram Shojai
DIMENSIE
6,80 MB
BESTANDSNAAM
De urban monnik.pdf

OMSCHRIJVING

Lees hier de column van Janneke Siebelink over Urban monnik. Vind rust in het drukke moderne leven met de praktische oplossingen van Pedram Shojai Tegenwoordig hebben veel mensen last van vermoeidheid en stress, maar we hebben niet allemaal de luxe om te gaan mediteren in Tibet. Toch is het belangrijk een balans in je dagelijks leven te vinden waarin werk, persoonlijke ambitie en je gezin veel van je vragen. Dit soort stress verdwijnt niet door een paar weken op vakantie te gaan. In De urban monnik leert Pedram Shojai hoe je je drukke en stressvolle leven achter je kunt laten en mindful kunt worden. Shojai biedt praktische oplossingen voor moderne tijden. Zo helpt hij je je sociale leven enje gezin te combineren, zonder dat een van de twee tekort komt. Ook vertelt hij hoe je verder in je werk kunt komen zonder er wakker van te liggen. Met dit boek leer je de kunst van het ‘nee’ zeggen, de stroom van informatie te filteren, stress weg te mediteren en je vrije tijd niet vol te plannen met energievretende ‘leuke’ dingen. Leer mindful worden met De urban monnik. Namasté! Het boek is positief ontvangen: ‘Dit boek integreert eeuwenoude wijsheid uit het taoïsme en modern breinonderzoek, en biedt een praktische manier waarmee je je op dit moment beter kunt voelen. Grappig, direct en eerlijk, Pedram Shojai voelt als een betrouwbare vriend en leraar die je een pakket aanreikt met handige middelen.’ Rick Hanson, auteur van Boeddha’s brein en Eén ding tegelijk ‘Weten dat meditatie goed voor ons is, is niet genoeg. We moeten het dagelijks doen willen we er profijt van hebben. De urban monnik is een juweeltje. Het bevat veel praktische lifestylehacks die je helpen gelukkiger en gezonder te worden.’ Daniel G. Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven ‘Als iemand heeft uitgevogeld hoe je rust kunt vinden in een hectisch, modern leven is hij het.’ Yahoo News Over de auteur Pedram Shojai is de oprichter van de populaire welzijnswebsite Well.org. Shojai studeerde biologie aan de universiteit van Los Angeles, maar besloot zich te verdiepen in de Oosterse wijsheden: kungfu, tai chi, qi gong, yoga en meditatie. Hij geeft wereldwijd lezingen en retraites, en is de oprichter van de Taoist Path School of Alchemy. Shojai woont met zijn gezin in Californië. Kijk op de website van Pedram Shojai voor meer informatie.

Wil je het boek lezen?De urban monnik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pedram Shojai. Lezen De urban monnik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN