Unit 8200

Unit 8200 - Dov Alfon | Northernlights300.org

...nit 8200 also snoops on Palestinians living under Israeli occupation in the West Bank or naval and air blockade in the Gaza Strip, according to a whistle-blowing leak that created a stir last year ... 'Unit 8200' van Dov Alfon - Standaard UitgeverijStandaard ... ... . Unit 8200 is, kort na verschijnen, onder veel lovende kritieken bedolven en de auteur wordt al beschouwd als de opvolger van onder andere de gerenommeerde spionagethriller-auteur John le Carré. Op basis van één enkel debuut is dit schromelijk overdreven, want om de status van laatstgenoemde te bereiken zal Alfon zich nog terdege moeten bewijzen en heeft hij nog een erg lange weg te gaan. Unit 8200. Een Israëlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolonel Zeev Abadi, het nieuwe hoofd van de Israëlische spionagedie ... Unit 8200 van Dov Alfon | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Unit 8200. Een Israëlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolonel Zeev Abadi, het nieuwe hoofd van de Israëlische spionagedienst Unit 8200. Even later wordt een tweede jonge Israëlische man ontvoerd; ook deze man zat in hetzelfde vliegtuig.Commissaire Léger van de Parijse politie gelooft niet in toeval, en midden in een ... Lees „Unit 8200" door Dov Alfon verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een Israëlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolone... Vlaming, Henk - Alfon, Dov - Israëlische spionagethriller zwanger van mysterie, intrige en geweld [Recensie] Vooroordeel één: een Israëlische spionageroman gaat over Arabieren en Palestijnen, de usual suspects in deze omgeving. Die zullen het wel afleggen tegen de briljante spionnen van Israël, dat is het tweede vooroordeel. Gelukkig is Unit 8200 een heel ander boek. Bestel Unit 8200 van Dov Alfon. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dov Alfon Unit 8200 Recensie en Informatie. Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Unit 8200, de thriller van Dov Alfon. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Een Israëlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dov Alfon
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Unit 8200.pdf

OMSCHRIJVING

Een Israëlische zakenman verdwijnt spoorloos na aankomst op vliegveld Charles de Gaulle. In het vliegtuig zat ook kolonel Zeev Abadi, het nieuwe hoofd van de Israëlische spionagedienst Unit 8200. Even later wordt een tweede jonge Israëlische man ontvoerd; ook deze man zat in hetzelfde vliegtuig.Commissaire Léger van de Parijse politie gelooft niet in toeval, en midden in een ontluikende diplomatieke storm probeert hij grip te krijgen op de meest opzienbarende zaak van zijn carrière. Wat heeft Zeev Abadi met de verdwijning van de twee mannen te maken? Ook in Israël verdenkt men de nieuwe chef van Unit 8200. Alleen zijn assistent, Oriana Talmor, durft hem nog te steunen en zij gaat op zoek naar antwoorden. Wie zijn de twee ontvoerde mannen en waarom vlogen ze naar Frankrijk? Dan wordt er een undercover commandoteam van de Chinese geheime dienst in Parijs gesignaleerd. De klok is gezet, de jacht is begonnen, en het wordt een lange, gevaarlijke nacht.

Wil je het boek lezen?Unit 8200 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dov Alfon. Lezen Unit 8200 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN