Interventie bij onderwijsleerproblemen

Interventie bij onderwijsleerproblemen - none | Northernlights300.org

...ij onderwijsleerproblemen van Jong, P. de met ISBN 9789044127744 ... Samenvatting boek: interventies bij onderwijsleerproblemen ... ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 'Interventie bij onderwijsleerproblemen' door Peter de Jong, Helma Koomen - Onze prijs: €20,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Interventie bij onderwijsleerproblemen | ISBN 9789044127744 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Interventie bij onderwijsleerproblemen van . Gratis ver ... Boek: Interventie bij onderwijsleerproblemen - Springest ... . Bestel Interventie bij onderwijsleerproblemen van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Levertijd: 24 uur. Auteur: Jong, P. de & H. Koomen, Prijs: € 19,90, ISBN/ISBN13: 9789044127744, Categorie: Boek, Over het boek: Sommige leerlingen profiteren onvoldo... Interventie bij onderwijsleerproblemen 1e druk is een boek uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044127744 Over het boek: Sommige leerlingen profiteren onvoldoende van het onderwijsaanbod van de school. Zij ondervinden onderwijsleerproblemen ofwel belemmeringen in hun ontwikkeling in de context van onderwijs. Samenvatting Interventie bij Onderwijsleerproblemen - h3: spellen. H3: Spellen. Universiteit / hogeschool. Universiteit van Amsterdam. Vak. Cognitieve ontwikkeling en leerproblemen (70120230AY) Titel van het boek Interventie bij Onderwijsleerproblemen; Auteur. Jong P. de. Geüpload door. Sylvia Drijver. Academisch jaar. 2014/2015 Samenvatting Interventie bij Onderwijsleerproblemen - h2: be...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
Interventie bij onderwijsleerproblemen.pdf

OMSCHRIJVING

Interventie bij onderwijsleerproblemen 1e druk is een boek uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044127744 Over het boek: Sommige leerlingen profiteren onvoldoende van het onderwijsaanbod van de school. Zij ondervinden onderwijsleerproblemen ofwel belemmeringen in hun ontwikkeling in de context van onderwijs. Het kan hierbij gaan om problemen met de verwerving van basisvaardigheden (zoals lezen, spellen of rekenen), maar ook om tekorten in meer basale taal- en geheugenfuncties of verstoringen van de motivationele, emotionele en sociale processen, die onlosmakelijk met leren verbonden zijn. Leerlingen met onderwijsleerproblemen hebben adequate ondersteuning nodig in de vorm van een interventie die op hun probleem is toegesneden. Zowel van scholen als van meer gespecialiseerde instellingen wordt in toenemende mate verwacht dat zij in staat zijn om deze ondersteuning te bieden. Daarvoor is kennis van de werkzame bestanddelen van interventies en van interventieprincipes onontbeerlijk. In dit boek wordt een overzicht gegeven van recente ontwikkelingen in het onderzoek naar interventies op het gebied van onderwijsleerproblemen. In elk hoofdstuk wordt, op basis van de kenmerken van het betreffende onderwijsleerprobleem, geschetst waar interventie op gericht zou moeten worden. Daarna worden elementen van effectieve interventies behandeld en, in sommige hoofdstukken, specifieke interventies besproken. Het boek is bedoeld voor (ortho)pedagogen, (school)psychologen en onderwijskundigen, die op het gebied van onderwijsleerproblemen werkzaam zijn, en voor studenten die daartoe opgeleid worden. Over de auteur(s): Peter de Jong en Helma Koomen zijn verbonden aan de afdeling Pedagogiek, Onderwijskunde en Lerarenopleiding en aan het Research Institute of Child Development and Education van de Universiteit van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Interventie bij onderwijsleerproblemen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Interventie bij onderwijsleerproblemen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN