De Orde van de Sanguinisten - In bloed geschreven

De Orde van de Sanguinisten - In bloed geschreven - James Rollins | Northernlights300.org

...loed Rebecca Cantrell • ebook • epub ... In bloed geschreven | Boek.be ... . Samenvatting . James Rollins Onschuldig bloed Een nieuw deel van James Rollins razend spannende serie over de geheimzinnige orde van de sanguinisten, ... Lees „In bloed geschreven" door James Rollins verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Eerste deel van De Orde van de Sanguines: een explosieve onthulling van een geheime geschiedenis. James Rollins De Orde ... Buy In bloed geschreven (De orde van de sanguinisten) 01 by James Rollins, Rebecca Cantrell (ISBN: 9789024540167) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery ... De orde van de Sanguines 1 - In bloed geschreven - James ... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. In bloed geschreven. by James Rollins,Rebecca Cantrell. De Orde van de Sanguinisten . Thanks for Sharing! You submitted the following rating and review. We'll publish them on our site once we've reviewed them....

INFORMATIE

AUTEUR
James Rollins
DIMENSIE
9,64 MB
BESTANDSNAAM
De Orde van de Sanguinisten - In bloed geschreven.pdf

OMSCHRIJVING

Een verwoestende aardbeving in Masada, Israël, brengt een onbekende graftombe aan het licht. In de tombe wordt het gekruisigde en gemummificeerde lichaam van een jong meisje aangetroffen. Drie deskundigen gaan op pad om de ontdekking te onderzoeken: forensisch expert Jordan Stone, archeologe Erin Granger en Rhun Korza, een Vaticaanse priester.Maar na een brute aanval op het tempelcomplex moeten de drie rennen voor hun leven en datgene vinden wat ooit werd bewaard in de sarcofaag van de tombe: een boek. Een handgeschreven testament van Christus zelf, dat volgens onofficiële bronnen het geheim van zijn goddelijkheid prijsgeeft. Langs eeuwenoude ruïnes en prachtige kerken gaat het trio op zoek naar een geheime geschiedenis van meer dan duizend jaar. Maar wees gewaarschuwd: sommige boeken zouden nooit gevonden mogen worden... In deze nieuwe samenwerking van bestsellerauteur James Rollins (bekend van de Sigma Force-serie) en Rebecca Cantrell wordt Rollins’ talent voor messcherpe wetenschap en historische mysteries gecombineerd met Cantrells talent voor angstaanjagende thrillers. Dit alles samengebald in een episch verhaal over een eeuwenoude orde en de jacht op een mysterieus boek, beter bekend als het bloedevangelie.

Wil je het boek lezen?De Orde van de Sanguinisten - In bloed geschreven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Rollins. Lezen De Orde van de Sanguinisten - In bloed geschreven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN