De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal

De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal - Bart van der Sloot | Northernlights300.org

... Sloot De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal ... Boek: De Algemene Verordening Gegevensbescherming in ... ... . een eenvoudige uitleg over de nieuwe gegevensbeschermingsregels voor organisaties, functionarissen, studenten en andere geïnteresseerden. Gedrukt boek De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal. / van der Sloot, Bart. Amsterdam : Amsterdam University Press, 2018. 200 p. Research output : Book/Report › Book › Professional Bestel De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal van Bart van der Sloot. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Algemene Ver ... De Algemene Verordening Gegevensbescherming in ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Un De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de AVG. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de AVG. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. Op een schending van die regels staan boetes van maximaal 20 miljoen euro. Dit boek legt uit wat ... De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal. De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. Get this from a library! De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal : een eenvoudige uitleg over de nieuwe gegevensbeschermingsregels voor organisaties, functionarissen, studenten en andere geïnteresseerden. [Bart van der Sloot] -- Overzicht van de rechten en de plichten...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart van der Sloot
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal.pdf

OMSCHRIJVING

De Algemene Verordening Gegevensbescherming in gewonemensentaal is een gids voor iedereen die is geïnteresseerd in de veelbesproken regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze wet, die sinds 2018 van toepassing is, heeft de Europese Unie nauwgezet beschreven wat je wel en niet mag doen met gegevens over anderen. Op een schending van die regels staan boetes van maximaal 20 miljoen euro.Dit boek legt uit wat de belangrijkste plichten zijn van personen en organisaties die gegevens over anderen verwerken, zoals het treffen van technische veiligheidsmaatregelen, het doen van een impact assessment en het registreren van alle dataverwerkingsprocessen binnen de organisatie. Tevens bespreekt het welke rechten burgers hebben over wie gegevens worden verwerkt, zoals het recht om vergeten te worden, het recht op inzage en het recht om bezwaar te maken.

Wil je het boek lezen?De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart van der Sloot. Lezen De algemene verordening gegevensbescherming in gewonemensentaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN