The wow starts now

The wow starts now - Theo Hendriks | Northernlights300.org

...o Hendriks uitgegeven bij Lev.. ISBN 9789044976380 Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten ... HΛИY™: Breaking News! The "Wow" Starts Now! ... . Verteld op het podium, op video en online. De juiste boodschap in de juiste vorm, steeds goed afgestemd op jouw publiek. Echte leiders hebben ideeën waarmee ze de wereld willen veranderen. Met The Wow Starts Now maak je daarmee een onvergetelijk begin. Alle boeken Lees „The wow starts now Elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal" door Theo Hendriks verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Gebruik de kracht van verhal ... Event - The Wow Starts Now - Een amuse ... . Met The Wow Starts Now maak je daarmee een onvergetelijk begin. Alle boeken Lees „The wow starts now Elk goed idee heeft een onvergetelijk verhaal" door Theo Hendriks verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderen Stel, je hebt een goed idee, ... Erboven staat in een prachtig Windows-blauw decor 'The Wow Starts Now!' Ik gebruik de foto al bijna tien jaar in mijn presentatie om aan te geven dat het publiek ongeveer 250 milliseconde nodig heeft om aan te voelen dat er op dat podium iets niet klopt. The Wow Starts Now. 103 likes. Stel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Met The Wow starts Now maak je straks een onvergetelijk begin. Theo Hendriks, Partner bij Bex* Communicatie en storyteller schreef er een boek over: 'The WOW starts NOW'. Daarin geeft Hendriks uitleg over storytelling, 20 tools om een goed verhaal op te bouwen en praktische opdrachten om direct mee aan de slag te gaan. De tweede voorpublicatie uit The Wow Starts Now: de why van jouw idee wordt zichtbaar in de momenten dat je over jouw gangmakers en begunstigden vertelt.. Met The Wow starts Now maak je daarmee een onvergetelijk begin. Lees minder. ISBN: 9789044976380; Uitgever: Lev. Verschijningsdatum: 17-4-2018; Aantal pagina's: 224; NUR: 801; Samenvatting; Specificaties; Gebruik de kracht van storytelling om je ideeën tot leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Hendriks
DIMENSIE
9,17 MB
BESTANDSNAAM
The wow starts now.pdf

OMSCHRIJVING

Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken en de wereld te veranderenStel, je hebt een goed idee, maar je hebt geen idee hoe je het in de wereld moet zetten. Voor je het weet heb je het al bijna om zeep geholpen door het te begraven in teksten en PowerPoints vol feiten, cijfers en argumenten. Zo gortdroog en zielloos dat je er zelf al bijna niet meer in gelooft. Want je kunt nog zo'n fantastisch idee hebben, als je er geen verhaal over kunt vertellen, gaat het voor niemand leven.Dit boek vol goede ideeën helpt je jouw oorspronkelijke idee te herontdekken en het gloedvol tot leven te wekken met behulp van de kracht van storytelling: tot de verbeelding sprekende eigen verhalen, voorbeelden, analogieën en metaforen. Verteld op het podium, op video en online. De juiste boodschap in de juiste vorm, steeds goed afgestemd op jouw publiek.Echte leiders hebben ideeën waarmee ze de wereld willen veranderen. Met The Wow starts Now maak je daarmee een onvergetelijk begin.

Wil je het boek lezen?The wow starts now in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Hendriks. Lezen The wow starts now Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN