Het schaduwspel

Het schaduwspel - Simone van der Vlugt | Northernlights300.org

... bij Rakuten Kobo. Verteld door Ruby van Tongeren ... Het schaduwspel door Simone van der Vlugt (paperback ... ... . Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Eva Ment verkeert als dochter van een lakenkoopman in de betere kringen van Amsterdam. Op 48 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met het schaduwspel! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Schaduwspel Kinderen ... Het schaduwspel - Ambo|Anthos ... . Het begint op Marktplaats Schaduwspel Kinderen maken zelf dieren van karton en zien hoe ze met de schaduw hiervan een herfstspel kunnen spelen achter een doek. ... Het beste van Schooltv.nl! Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete video's gemakkelijk terugkijken waar je wilt. 63 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop het schaduwspel eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Beschrijving. In de historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen gedurende een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis: de Gouden Eeuw.. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtgenote. Het Schaduwspel - Simone van der Vlugt (2018) mijn stem. 4,00 (1) 1 stem . Nederlands Historisch . 400 pagina's Eerste druk: Ambo/Anthos, Amsterdam (Nederland) Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die ... 'Het schaduwspel' door Simone van der Vlugt - Onze prijs: €12,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtgenote. Ze trouwen en in het voorjaar van ... 'Het schaduwspel' door Simone van der Vlugt - Onze prijs: €13,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Gratis inpakservice - Het schaduwspel - 9789026348198. In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt Het e-book Het schaduwspel, geschreven door Simone van der Vlugt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het schaduwspel biedt een magistrale inkijk in een periode uit de Nederlandse geschiedenis die meer dan ooit onderwerp van discussie is. --Deze tekst verwijst naar de paperback editie. Over de auteur. Simone van der Vlugt (1966) is een van Nederlands grootste schrijvers van jeugdboeken, thrillers en historische romans....

INFORMATIE

AUTEUR
Simone van der Vlugt
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Het schaduwspel.pdf

OMSCHRIJVING

In de nieuwe historische roman Het schaduwspel beschrijft Simone van der Vlugt de levens van Eva Ment en Jan Pieterszoon Coen, en een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis, de 17e eeuw. Eva Ment verkeert in de betere kringen van Amsterdam. Op een bijeenkomst ontmoet ze Jan Pieterszoon Coen, een man van aanzien, die op zoek is naar een echtgenote. Ze trouwen en in het voorjaar van 1627 reizen Jan en Eva met hun pasgeboren dochtertje naar de Oost. Na een zeereis vol ontberingen worden ze als vorsten onthaald in Batavia. Er volgt een periode van gewenning, maar vooral van vele verliezen. Gedesillusioneerd reist Eva na een verblijf van bijna drie jaar terug naar Amsterdam. Simone van der Vlugt kan als geen ander een historisch verhaal tot leven wekken en Het schaduwspel biedt een magistrale inkijk in een periode uit de Nederlandse geschiedenis die meer dan ooit onderwerp van discussie is.

Wil je het boek lezen?Het schaduwspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Het schaduwspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN