Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn

Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn - Richard Schwartz | Northernlights300.org

...erlands, Luitingh Sijthoff Fantasy, Nieuw ... Het geheim van Askir - De eerste hoorn Boek PDF Online ... . Het geheim van Askir - De eerste hoorn (Paperback). Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap... Originele titel: Das Geheimnis von Askir 1: Das erste Horn Auteur: Schwartz, Richard Uitgever: Luitingh-Sijthoff Verschijningsdatum origineel: 2006 Serie: Het Geheim van Askir 1 ISBN: 9789024548118 ISBN e-book: 9789024548255 Subgenre: Epische Fantasy Leeftijdscategorie: Volwassenen BESTEL BIJ BOL.COM. Extreem winterweer dwingt de gasten ... bol.com | Het geheim van Askir - De eerste hoorn, Richard ... ... .COM. Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd ... Start your review of De Eerste Hoorn (Het Geheim van Askir, #1) Write a review. Feb 15, 2010 Charlotte rated it it was ok · review of another edition. Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn. Richard Schwartz. Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap binnenshuis te blijven. Ze kunnen geen kant meer op, de donkerelfin Zokora, de halfelfin Leandra en de krijger Havald. Richard Schwartz : Het Geheim van Askir 1 - De Eerste Hoorn Titel origineel: Das Geheimnis van Askir 1 - Dar Erste Horn Verschijningsdatum origineel: 2006 Bladzijden: 366 ISBN: 978-90-245-4811-8 Paperback Flaptekst: Met zijn veelgeprezen romans over het geheimzinnige rijk Askir, die de lezer meesleuren in een spannend rollenspel-avontuur, wist Richard Schwartz in Europa tienduizenden fantasy ... Bestel Het geheim van Askir 1 - De eerste hoorn Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De eerste hoorn: Het geheim van Askir | ISBN 9789024548118 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Er is nog heel veel wat ik over Het Geheim van Askir. De Eerste Hoorn zou willen zeggen, maar ik vind eigenlijk dat het boek gewoon gelezen moet worden. De combinatie van spanning, actie, humor en romantiek is goed uitgewerkt, de vaart zit er lekker in zonder te overdrijven en de plot weet meermaals te verrassen. Fnac: Het Geheim Van Askir, Deel 1, De eerste hoorn, Richard B. Schwartz, Olga Groenewoud". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap binnenshuis te blijven. Ze kunnen geen kant meer op, de donkerelfin Zokora, de halfelfin Leandra en… Het geheim van Askir 1 - De eerste hoorn . Auteur: Richard Schwartz. Nederlands 368 pagina's Luitingh april 2012 Samenvatting Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap binnenshuis te blijven. Het geheim van Askir 1 - De eerste hoorn - Richard. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:46. Bewaar ... Geheim van Askir / 1 Eerste hoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Schwartz
DIMENSIE
6,16 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn.pdf

OMSCHRIJVING

Extreem winterweer dwingt de gasten van een afgelegen herberg in een ondergesneeuwd berglandschap binnenshuis te blijven. Ze kunnen geen kant meer op, de donkerelfin Zokora, de halfelfin Leandra en de krijger Havald. Van verveling is echter geen sprake.Als tijdens een buitengewoon stormachtige nacht een van de andere gasten op beestachtige wijze wordt vermoord, beseffen Havald en Leandra dat ook hun leven gevaar loopt, en ze gaan op zoek naar de dader.Met zijn veelgeprezen romans over het geheimzinnige rijk Askir, die de lezer meesleuren in een spannend rollenspelavontuur, weet Richard Schwartz in Europa tienduizenden fantasy-fans aan zich te binden. De avonturen van de halfelfin Leandra en haar reisgenoot Havald, die via een magische poort in het legendarische verleden van Askir belanden, zijn in het buitenland al jarenlang ongekend populair.

Wil je het boek lezen?Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Schwartz. Lezen Het geheim van Askir - 1 - De eerste hoorn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN