Het flitsbrein

Het flitsbrein - Bert Overbeek | Northernlights300.org

... auteur is weliswaar gefascineerd door het menselijk vermogen om pijlsnel conclusies te trekken en besluiten te nemen, maar is niet zonder meer overtuigd over de goede afloop hiervan ... Boek 'Het Flitsbrein' in Managementboek top 10 - Jonge Bazen ... . Het onderwerp is gebaseerd op het succesvolle managementboek 'Het Flitsbrein' die Bert Overbeek vorige jaar heeft geschreven. De workshop geeft extra verdieping en gaat over intuïtie en besluitvorming. De reacties op het top 10 boek 'Het Flitsbrein' dat ik onlangs publiceerde zijn positief. Het Flitsbrein gaat over decision making, big data, intuïtie en vooral hoe de menselijke geest omgaat met ervaring en kennis. Een paar lezers vond dat ik de recensies op jongebaze ... bol.com | Het flitsbrein, Bert Overbeek | 9789492221001 ... ... . Het Flitsbrein gaat over decision making, big data, intuïtie en vooral hoe de menselijke geest omgaat met ervaring en kennis. Een paar lezers vond dat ik de recensies op jongebazen moest zetten. Dat is op zichzelf altijd een beetje ijdel […] Bestel Het flitsbrein van Bert Overbeek. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het e-book Het flitsbrein, geschreven door Bert Overbeek, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Lees „Het flitsbrein beslissen op intuïtie" door Bert Overbeek verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als privé. En om niet... Het Flitsbrein. Boeken bij dit artikel. Het flitsbrein. Bert Overbeek. rating (7) € 20,95 + bestellen. Blink (Engels) Malcolm Gladwell. rating (4) € 14,51 + bestellen. Verwante artikelen. nieuws. Een tweede kans. nieuws. Hogere besliskunde. nieuws. De najaarsworp (8) recensie. Succes is geen toeval. column. Het flitsbrein | Bert Overbeek. beslissen op intuitie. Zet op mijn lijst . De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als privé. En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als privé. En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Overbeek
DIMENSIE
12,50 MB
BESTANDSNAAM
Het flitsbrein.pdf

OMSCHRIJVING

"Het flitsbrein 1e druk is een boek van Bert Overbeek uitgegeven bij Futuro Uitgevers. ISBN 9789492221001 De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen, zowel in ons werk als priv . En om niet alleen snelle, maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. De toename van big data zorgt ervoor dat de deskundigheid van je keuze toeneemt. Maar is deze data wel beschikbaar of volledig om daarop te kunnen vertrouwen?""Volg je intuitie"" is dan het advies dat vaak klinkt. Intuitie zorgt weliswaar voor snelheid maar is evenmin perfect, want ons brein is niet perfect. Toch zijn er geruststellende ervaringen met intuitie. Flitsbesluiten die goed uitpakten. Dat wijst erop dat onze intuitie een goed hulpmiddel is bij snelle besluiten.Het boek 'Het flitsbrein' gaat over intuitie en besluitvorming. Wat kan je met intuitie in het alledaagse bestaan, kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moeten nemen, of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten? Aan de hand van praktische voorbeelden uit het bedrijfsleven, onderzoeken en inzichten neemt Bert Overbeek je mee in de wereld van flitsbesluiten en wat je intuitie hierbij kan betekenen. Iedereen die in organisaties besluiten neemt kan met de tips direct profiteren van intuitie als tool voor snelle besluitvorming. ""Intuitie belangrijk bij besluitvorming? Laat dat maar aan Bert Overbeek over! Hij was 20 jaar geleden al zover. Dat maakt zijn verhaal zo geloofwaardig en sterk. Immers: de echte wijsheid zit in het doen,"" aldus Willem Mastenbroek, Hoofdredacteur ManagementSite en emeritus hoogleraar Organisatiecultuur en Communicatie, Economische faculteit, Vrije Universiteit Amsterdam."

Wil je het boek lezen?Het flitsbrein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Overbeek. Lezen Het flitsbrein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN