Fluisternetwerk

Fluisternetwerk - Chandler Baker | Northernlights300.org

... schoonmaakster Rosalita die werken voor het bedrijf Truviv ... Wat #MeToo kan leren van 'grote broer' #AstroSH | NOS ... .Wanneer hun baas komt te overlijden wordt Ames Garrett hoogstwaarschijnlijk de nieuwe baas. Fluisternetwerk is haar romandebuut. Baker heeft ook enkele YA_thrillers geschreven, waarvan al meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht. Toon aanbod. Ook interessant. Play. Maarten van Rossem over het afgenomen gezag van de Verenigde Staten. Maarten van Rossem. € 5,99. Play. Van leed naar liefde. Claudia Krumme. Flu ... fluisternetwerk - Taalbank ... . € 5,99. Play. Van leed naar liefde. Claudia Krumme. Fluisternetwerk . Maar eerst even terug naar het boek. Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Chandler Baker Fluisternetwerk recensie en informatie over de inhoud van deze Amerikaanse roman. Op 3 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de Me Too roman van de Amerikaanse schrijfster Chandler Baker. Fluisternetwerk. Soms een beetje vaag, maar heel actueel [Recensie] Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames,... Win 5x het boek Fluisternetwerk van Chandler Baker. Voor fans van Liane Moriarty's Grote kleine leugens: Fluisternetwerk is een heerlijk meeslepend en spannend verhaal. Wij geven vijf exemplaren weg. Lees „Fluisternetwerk" door Chandler Baker verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 'Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, 'dan zou dit all... De afgelopen tijd was ik verzonken in Fluisternetwerk van Chandler Baker. Een ontzettend actuele roman over vier vrouwen die bij een groot bedrijf werken waar geruchten over collega's aan de orde van de dag zijn. Alles lijkt oké te gaan, totdat de directeur van het bedrijf plots overlijdt en een man a lá Harvey Weinstein … In het kader van de Feelgood-maand op de website: Fluisternetwerk van Chandler Baker in een winactie. Namens Uitgeverij A.W. Bruna mogen wij 1 paperback verloten van deze roman. Heel erg bedankt hiervoor! Het verhaal Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele ... Luister naar 'Fluisternetwerk Had maar naar ons geluisterd, dan zou dit niet gebeurd zijn...'' door Chandler Baker, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Esther Floor. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Razendspanne...

INFORMATIE

AUTEUR
Chandler Baker
DIMENSIE
10,34 MB
BESTANDSNAAM
Fluisternetwerk.pdf

OMSCHRIJVING

"Als je maar naar ons had geluisterd,' vertellen de vrouwen op de eerste bladzijde van Fluisternetwerk, "dan zou dit allemaal niet gebeurd zijn…'Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little LiesSloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.Het besluit van Sloane en haar collega's zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Wil je het boek lezen?Fluisternetwerk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chandler Baker. Lezen Fluisternetwerk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN