Bezielend leidinggeven

Bezielend leidinggeven - Anselm Grün | Northernlights300.org

...e om met de mensen om je heen en jouw omgeving? 'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven ... Bezielend leidinggeven, Anselm Grün - Ebook ... ... . Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfk Bezielend leidinggeven book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Veel boeken en seminars over management leggen het accent op ... 'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oud ... Bezielend Leiderschap - de Baak ... ... 'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden. Bezielend leidinggeven | ISBN 9789025953133 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'Bezielend leidinggeven' is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden. De Nederlander Jos van Genugten volgde cursussen in de abdij van Grün en geeft nu al jaren cursussen rond spiritueel leidinggeven. Spirituele Leiders toont de betekenis van spiritualiteit in het ......

INFORMATIE

AUTEUR
Anselm Grün
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Bezielend leidinggeven.pdf

OMSCHRIJVING

‘Bezielend leidinggeven’ is een standaardwerk op het gebied van leidinggeven. Anselm Grün gaat uit van de 1500 jaar oude Regel van Benedictus als managementmodel. Volgens Benedictus is een leidinggevende iemand die het leven dient en mensen bezielt. Zelfkennis, mensenkennis, creativiteit en fantasie zijn hierbij voorwaarden.Deze bestseller, waarvan inmiddels meer dan 15.000 exemplaren zijn verkocht, verschijnt nu in een nieuw jasje. Herzien naar deze tijd.

Wil je het boek lezen?Bezielend leidinggeven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anselm Grün. Lezen Bezielend leidinggeven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN