Geloven op de tast

Geloven op de tast - Anselm Grün | Northernlights300.org

... Tomas Halik, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19 ... Geloven op de tast | Kerknet ... .95 Bestel Geloven op de tast van Anselm Grün;;Tomas Halik. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Geloven op de tast E-BOOK Als geloof en ongeloof elkaar ontmoeten Tomas Halik, Anselm Grün. Nederlands | E-book € 12,99 + 12 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. ... Gratis verzending en gratis inpakservice - Geloven op de tast ... Recensie: Geloven op de tast 📖 De Leesclub van Alles ... . Omschrijving. ... Gratis verzending en gratis inpakservice - Geloven op de tast - 9789021144931. Atheïsme, twijfel en scepticisme vormen ons dagelijks leven. Ook gelovigen In Geloven op de tast gaan Anselm Grün en Thomás halík, twee van de bekendste religieuze schrijvers van onze tijd, in op de waarde van zoeken en de ervaring van de afwezigheid van God voor ons geloof van vandaag. Pater Anselm Grün is monnik. Hij is de bekendste spirituele auteur in Duitsland en heeft ook in Nederland vele lezers. Geloven op de tast. Als geloof en ongeloof elkaar ontmoeten. Auteur(s) Anselm Grün, Tomas Halik Redacteur(s) Winfried Nonhoff Vertaler(s) Carola van der Kruk-de Boer, ... Anselm Grün en Tomáš Halík over het snijvlak tussen geloof en ongeloof in hun gezamenlijk boek: geloven op de tast. Geloven op de tast Als geloof en ongeloof elkaar ontmoeten. Atheïsme, twijfel en scepticisme vormen ons dagelijks leven. Ook gelovigen kennen het gevoel van afstand tot God. Timmers, Helene - Grün, Anselm - Als geloof en ongeloof elkaar ontmoeten Voor bestsellerauteurs Tomáš Halík en Anselm Grün biedt het geloof eerder geheimenissen dan zekerheden [Recensie] Een eerlijk gesprek tussen geloof en ongeloof, vertrouwen en twijfel, hoop en scepsis, dat is wat Tomáš Halík en Anselm Grün zich in Geloven op de tast ten doel stellen. Geloven op de tast. Als geloof en ongeloof elkaar ontmoeten. Auteur/artiest: Anselm Grun & Thomas Halik. ... In dit boek gaan Anselm Grün en Thomás halík, twee van de bekendste religieuze schrijvers van onze tijd, in op de waarde van zoeken en de ervaring van de afwezigheid van God voor ons geloof van vandaag. Beschrijving Geloven op de tast, van Thomas Halik Artikelnummer: 9789021144931. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Geloven op de tast. Auteur Anselm Grün; Thomas Halik. Uitgever: Boekencentrum. ISBN: 9789021144931. 192 pagina's; € 20,00. Geloofsopbouw. In dit boek gaan Anselm Grün, monnik in een benedictijnerabdij en schrijver van spirituele boeken, en Tomás Halík, priester en hoogleraar filosofie en sociologie, met elkaar in gesprek. Geloven op de tast; Halik, Thomas; Grün, Anselm; EAN 9789021144931; CB; Meinemastudieboeken - boeken - muziek - antiquariaat...

INFORMATIE

AUTEUR
Anselm Grün
DIMENSIE
8,62 MB
BESTANDSNAAM
Geloven op de tast.pdf

OMSCHRIJVING

Atheïsme, twijfel en scepticisme vormen ons dagelijks leven. Ook gelovigen kennen het gevoel van afstand tot God. Waar komt dit gevoel vandaan? En hoe worden twijfelende gelovigen zoekers van God? Heilzame onrust hoort bij een spititualiteit die zich wapent tegen stilstand en fundamentalisme. In dit boek gaan Anselm Grün en Thomás halík, twee van de bekendste religieuze schrijvers van onze tijd, in op de waarde van zoeken en de ervaring van de afwezigheid van God voor ons geloof van vandaag.

Wil je het boek lezen?Geloven op de tast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anselm Grün. Lezen Geloven op de tast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN