De vogelserie - De goudvink

De vogelserie - De goudvink - Achilles Cools | Northernlights300.org

...g De Goudvink uit Epe voor iedereen die vogels houden een leuke hobby vind of het nu gaat over tropen, duiven, parkieten of kanaries ... De goudvink - De vogelserie , Achilles Cools | ISBN ... ... . Welkom . Vogelhoudersvereniging "De Goudvink" - Epe is opgericht op 13 december 1950. Onze vereniging heeft ruim 70 ... Vogels; Goudvink; Goudvink. De goudvink (Pyrrhula pyrrhula) is compact en lijkt halsloos. Hij heeft een korte, dikke snavel, een zwarte kruin en gezicht. Hij heeft een witte stuit welke vooral opvallend is tijdens het vliegen. Het mannetje heeft een lichtgrijze rug en een diep rozero ... Goudvink - Wikipedia ... . Hij heeft een witte stuit welke vooral opvallend is tijdens het vliegen. Het mannetje heeft een lichtgrijze rug en een diep rozerode onderzijde. De goudvink - De vogelserie van Achilles Cools (boek, paperback, ISBN 9789045032399). Achilles Cools, auteur van het inmiddels klassiek geworden De kauw, is vermaard om zijn nauwkeurige natuurobservaties.... Ik heb zelf een (lichtschema) gemaakt, als de vogels uit de rustperiode komen stel ik de koppels (meestal in december) samen en gaan ze in de broedkooien ik heb ze dan op 9,0 uur licht zitten, op 1 januari begin ik met die 9,0 uur en ga stapsgewijs opvoeren zodat ik eind maart op 15 uur licht zit, de voeding wordt in deze periode natuurlijk ook geleidelijk aangepast. goudvinken putter goudvinken vogels wildzangvogel putters noorse goudvink sijs vogels putters vogels vink europese goudvink appelvink kwartels broedkooien noorse goudvinken Bekijk de meest recente resultaten voor 'gratis' Antwoorden. Vind goudvinken in Vogels | Overige Vogels op Marktplaats www.marktplaats.nl. 2 noorse goudvinken poppen 2018 wildkleur 120 per stuk wil ook wel ruilen voor mooi groot koppel major putters. € 120,00 4 apr. '20. Amstenrade 4 apr. '20. jeffry schuman Amstenrade. Geen foto. noordse goudvinken.Aangeboden 2 mannen wildkleur noordse Het mannetje van de Goudvink heeft een felrode borst en ziet er gedrongen en dik uit. Het vrouwtje is bruiner, maar heeft ook een zwarte kruin. Het is een prachtige, maar nogal schuwe vogel. In de door Cools, net als door mij, omstreden volières ('In de natuur is een vogel iemand, in de kooi niemand') worden eieren kunstmatig warm gehouden. Het leven van een goudvink is, net als van andere planten en dieren, heel complex....

INFORMATIE

AUTEUR
Achilles Cools
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
De vogelserie - De goudvink.pdf

OMSCHRIJVING

Achilles Cools, auteur van het inmiddels klassiek geworden De kauw, is vermaard om zijn nauwkeurige natuurobservaties. Hij is erin geslaagd goudvinken te verleiden in zijn tuin te broeden. Een paar jaar lang heeft hij hun gedrag dagelijks geobserveerd en ook geprobeerd de wereld door hún ogen te zien. Waarom zijn die mannen zo bloedmooi en vrouwen muisgrijs? Zijn mannen altijd siermakers en vrouwen kunstkenners? En waarom behoort de goudvink niet tot de topzangers, terwijl hij zachtjes bijzondere melodieën kan fluiten? Cools wisselt eigen observaties af met onderzoek over de goudvink. Dat heeft geresulteerd in een unieke monografie over een van onze mooiste vogels.

Wil je het boek lezen?De vogelserie - De goudvink in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Achilles Cools. Lezen De vogelserie - De goudvink Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN