De tweede zonde

De tweede zonde - Asa Larsson | Northernlights300.org

...jver Franck Thilliez gelezen. Ik vond dat een uitstekend en beangstigend boek ... De tweede zonde eBook: Larsson, Asa, Weeda, Erica: Amazon ... ... . Het is weliswaar fictie maar als ooit ook maar een fractie daarvan werkelijkheid zou worden dan zullen onze levens een stuk minder aangenaam zijn. De tweede zonde. Serie: Rebecka Martinsson deel 5: Auteur: Åsa Larsson: Voorlezer: Charlotte Lap: Speelduur: 10u 42m 52s: Prijs € 15,95. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwe ... De tweede zonde [e-Book] - Asa Larsson - (ISBN ... ... . Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. De tweede zonde. Auteur:Asa Larsson. Nederlands; 317 pagina's; Ambo|Anthos; april 2013; Samenvatting. Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. Het slachtoffer is Soll-Britt en zij zorgde voor haar negenjarige kleinzoon Marcus, die getuige was van de moord. De tweede zonde van Åsa Larsson laat ziet hoe zonden, begaan in het verleden, de kiem bevatten voor meer misdaden en op die manier doorwerken in het heden. Destijds leidde de combinatie van een zwakke man, een sterke vrouw en een stiekeme liefde tot hebzucht en jaloezie en mondde uiteindelijk uit in een laffe, wrede moord....

INFORMATIE

AUTEUR
Asa Larsson
DIMENSIE
6,22 MB
BESTANDSNAAM
De tweede zonde.pdf

OMSCHRIJVING

Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. Het slachtoffer is Soll-Britt en zij zorgde voor haar negenjarige kleinzoon Marcus, die getuige was van de moord. Zolang het onderzoek loopt, vindt Marcus onderdak bij politieman Krister. Hoe dieper Rebecka in de zaak duikt, hoe meer bizarre sterf - gevallen bovenkomen die met elkaar te maken hebben en Marcus in gevaar brengen. Het is ooit begonnen bij de dood van Frans Uusitalo, die een erfenis naliet. Wat volgt is een race tegen de klok.Zal het Rebecka lukken om de moordenaar van Soll-Britt te vinden en het leven van Marcus en zijn erfenis veilig te stellen?Åsa Larsson weet als geen ander de spanning subtiel op te bouwen. Terwijl de plot zich ontwikkelt, laat Larsson haar lezers kennis - maken met het harde leven van Lapland en de taaie en getekende bewoners ervan.

Wil je het boek lezen?De tweede zonde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Asa Larsson. Lezen De tweede zonde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN