Verbeter de wereld, begin een bedrijf

Verbeter de wereld, begin een bedrijf - Willemijn Verloop | Northernlights300.org

... de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven ... Bureau ISBN - Verbeter de wereld, begin een bedrijf ... . Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Nee Als bijlage bevat het boek dan ook een stappenplan om van start te gaan met je eigen social enterprise, voor de echte enthousiastelingen met daadkracht en een goed idee. Willemijn Verloop & Mark Hillen, 'Verbeter de wereld, begi ... www.bol.com ... . Willemijn Verloop & Mark Hillen, 'Verbeter de wereld, begin een bedrijf', Uitgeverij Business Contact, € 19.95. Verbeter de wereld, begin een bedrijf Mark Hillen en Willemijn Verloop van Social Enterprise NL schreven het boek ' Verbeter de wereld, begin een bedrijf '. Zoals het bij 'normale' bedrijven nog om omzet en winst voor de aandeelhouders gaat zijn er ook bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Vergelijken - Verbeter de wereld, begin een bedrijf - Boek Willemijn Verloop (9047006585) ISBN: 9789047006589 - Het Boek Verbeter de wereld, begin een bedrijf (9047006585) geschreven door Willemijn Verloop bestel je op bruna.nl! Omzet en winst voor de… Verbeter de wereld, begin een bedrijf. hoe social enterprises winst voor iedereen creeren. Auteur(s) Mark Hillen, Willemijn Verloop. NUR code(s) 780 Economie en bedrijf algemeen Imprint(s) Business Contact Uitgever(s) Atlas Contact, Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 31/10/2013 NSTC Koop Verbeter de wereld, begin een bedrijf van Verloop, Willemijn Hillen, Mark met ISBN 9789047006589. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Read "Verbeter de wereld, begin een bedrijf hoe social enterprises winst voor iedereen creeren" by Willemijn Verloop available from Rakuten Kobo. Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijve... Begin november brachten Mark Hillen en Willemijn Verloop -initiatiefnemers van Social Enterprise NL- een nieuw boek op de markt. Een boek met een missie: ... Home » Ondernemen & Werken » Mail & Win: het boek Verbeter de wereld, begin een bedrijf. Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony's Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt. Met dit boek ... De recente perikelen rond die corporaties laten zien hoe diep de oude idealen zijn weggezakt. Wat dat betreft hebben de auteurs gelijk en is het hoogste tijd om te kijken naar ondernemers die het roer durven omgooien. Willemijn Verloop en Mark Hillen, Verbeter de wereld, begin een bedrijf....

INFORMATIE

AUTEUR
Willemijn Verloop
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
Verbeter de wereld, begin een bedrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony's Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt. Met dit boek wordt eindelijk recht gedaan aan dit groeiende fenomeen. Willemijn Verloop en Mark Hillen schrijven over de impact, kansen en uitdagingen van deze bijzondere bedrijfsvorm, gelardeerd met vele inspirerende portretten van sociaal ondernemers. Een uniek en inspirerend boek dat laat zien hoe een nieuwe economie in de praktijk vorm krijgt.

Wil je het boek lezen?Verbeter de wereld, begin een bedrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemijn Verloop. Lezen Verbeter de wereld, begin een bedrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN