Tot hier en nu verder

Tot hier en nu verder - Marshall Goldsmith | Northernlights300.org

...eizen voor kleine groepen. Je doet onze reizigers geen groter plezier dan met iets wat afwijkt van de norm: dat levert de mooiste verhalen op! Tot hier en nu verder ... Emile Roemer: Tot hier - en nu verder - SP ... . Pablo, een jongen van dertig, kan de dagelijkse sleur niet langer verdragen. Op papier lijkt zijn leven te kloppen, maar elke dag... Met de nadering van de 2e Kamer verkiezingen wordt het tijd dat iemand nu eens een lijn in het zand trekt en stelt: 'tot hier en niet verder'. In 2016 pakte Trump de uitdaging op van Obama's manifeste autoritarisme en beloofde de kiezers daartegen te zullen beschermen. Niels van der Laan en Jeroen Woe, b ... Tot hier en verder | Tegendraads reisbureau ... . In 2016 pakte Trump de uitdaging op van Obama's manifeste autoritarisme en beloofde de kiezers daartegen te zullen beschermen. Niels van der Laan en Jeroen Woe, bekend van hitshow 'De Kwis', zijn terug met een nieuw seizoen 'Even tot hier'. Maar liefst 1.455 IB'ers vulden eind 2018 de grote IB enquête in. De uitgewerkt enquêteresultaten in het boek 'IB'er: tot hier en nu verder?!' geven een helder inzicht in hoe IB'ers werken aan de vormgeving van passend onderwijs en hun eigen rol in de schoolorganisatie. Tot hier en nu verder! Tot hier en nu verder! Marshall Goldsmith. Delen: Omdraaien. Leesfragment. Delen: E-book 12,99. 12,99. Leesfragment Bestellen. Direct leverbaar 'IB'er: tot hier en nu verder', van Nikkie en Peter Laros is een vervolg op eerdere 'Nationaal Onderzoek(en) Intern Begeleiders' uit 2013 en 2014. Dit nieuwe boek is in de eerste plaats interessant voor intern begeleiders omdat het hun 'alleenzaamheid' kan doorbreken, en het handvatten geeft voor het ontwikkelen van hun rol, ten behoeve van de kwaliteit van het onderwijs van hun ... Tot hier, en nu verder. ... een doortimmerd essay over 'het multiculturele drama' dat precies op het juiste moment werd gepubliceerd en nu wordt beschouwd als mijl...

INFORMATIE

AUTEUR
Marshall Goldsmith
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
Tot hier en nu verder.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu boven aan de ladder staat, of nog aan het klimmen bent: dit boek is jouw gids om van je slechte gewoontes af te komen en te bereiken wat je wilt bereiken.Wat staat jou in de weg? Je inspanningen werpen vruchten af. Je doet het goed binnen je werkveld. Maar iets staat je in de weg om die volgende stap te zetten. Het zou weleens een van die slechte gewoontes kunnen zijn. Misschien is dat ene foutje, een vorm van gedrag waarvan je jezelf mogelijk niet eens bewust bent, het enige wat een barrière vormt tussen jou en het doel dat je nastreeft. Het zou zelfs precies die eigenschap kunnen zijn – bijvoorbeeld altijd willen winnen – die je heeft gebracht waar je nu bent.Herken je jezelf hierin? •Je denkt dat je helpt door altijd je kennis te delen, maar anderen vinden je arrogant •Je denkt dat je waardevol commentaar geeft, maar anderen zien het als bemoeizucht •Je denkt dat je efficiënt delegeert, maar anderen denken dat je verantwoordelijkheden uit de weg gaat •Je denkt dat je op het juiste moment je mond weet te houden, maar anderen zien je als non-communicatief •Je denkt dat je anderen de ruimte geeft voor eigen initiatief, maar zij voelen zich gepasseerd.Wie kan je helpen? Marshall Goldsmith is een expert die topmensen uit het zakenleven helpt om hun – soms onbewuste – gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Forbes noemde hem een van de vijf meest gerespecteerde executive coaches en The Wall Street Journal plaatste hem in de top tien van trainers voor executives. Goldsmith heeft gewerkt met een groot aantal CEO's en toekomstige CEO's van bedrijven uit de Fortune 500. Eén jaar coaching kost 250.000 dollar, maar in dit boek krijg je Marshalls unieke advies tegen een lagere prijs.

Wil je het boek lezen?Tot hier en nu verder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marshall Goldsmith. Lezen Tot hier en nu verder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN