Polariteitstherapie

Polariteitstherapie - Franklyn Sills | Northernlights300.org

...manier van leven die naar een betere gezondheid, een gelukkiger geestesgesteldheid en een zich herinneren van onze oorsprong voert ... GEZONDHEIDSPRAKTIJK SCHAGEN - Gezondheidspraktijk Schagen ... . Bij polariteitstherapie wordt levensenergie tussen twee polen bewust benut, zodat energieblokkades opgeheven worden en energiestromen in evenwicht komen. Hierdoor kan het lichaam zichzelf genezen. Levensenergie stroomt door het hele lichaam en eromheen. Het stroomt verticaal, horizontaal en in spiralen. Polariteitstherapie De vrije beweging van de energieën herstellen. Oosterse filosofieën hebben dit begrip al eeuwenlang onderz ... Bhageloe Polariteitstherapie Reiki Master TM in Rotterdam ... ... . Polariteitstherapie De vrije beweging van de energieën herstellen. Oosterse filosofieën hebben dit begrip al eeuwenlang onderzocht en hebben verschillende technieken ontwikkeld die de energiestroom stimuleren zoals yoga en tai chi. Randolf Stone, een osteopaat, ... Polariteitstherapie. Principe: Energie balans "Onze handen genezen", zomaar een zin uit het boek dat ik in de opleiding van deze therapie las. Positief/negatief, het zijn twee willeurig gepakte tegenstellingen. In het lichaam kunnen ze tegelijkertijd bestaan, dat is ook nodig voor het functioneren van het lichaam. De schakel tussen oosterse en westerse medische en spirituele tradities is eenvoudig gezegd energie - het besef dat al het leven beweging is, een manifestatie van energie of levenskracht. Maar anders dan in het Oosten heeft de westerse medische wetenschap zich nooit actief met zaken als energiestroming en levenskracht beziggehouden. De vier pijlers van polariteitstherapie zijn: de methode van ... Polariteitstherapie Polariteitstherapie is ontstaan uit de research van Dr. Randolph Stone maar heeft wortels in een duizenden jaar oude traditie, namelijk die van de Ayurveda en stoelt zelfs nog verder op een kennistraditie die gehuld is in de mist der tijd. Dr. Randolph Stone heeft op een zeker ogenblik begrepen dat alle leven bestaat uit… Polariteitstherapie Franklyn Sills 9789023009030 Kan veel slijtage, kromme rug, grote vouw...

INFORMATIE

AUTEUR
Franklyn Sills
DIMENSIE
12,38 MB
BESTANDSNAAM
Polariteitstherapie.pdf

OMSCHRIJVING

De schakel tussen oosterse en westerse medische en spirituele tradities is eenvoudig gezegd energie - het besef dat al het leven beweging is, een manifestatie van energie of levenskracht. Maar anders dan in het Oosten heeft de westerse medische wetenschap zich nooit actief met zaken als energiestroming en levenskracht beziggehouden. De vier pijlers van polariteitstherapie zijn: de methode van therapeutische aanraking: reinigende, gezondheidsbevorderende diëten; speciale oefeningen om het vrij stromen van energie te bewerkstelligen; en het scheppen van een positieve houding en levensstijl. De aantrekkelijkheid van polariteitstherapie is haar heelheid: het gaat hier om een puur holistisch gezondheidssysteem dat slechte gezondheid als een proces ziet en niet als een syndroom. Polariteitstherapie is bovenal een manier van leven die naar een betere gezondheid, een gelukkiger geestesgesteldheid en een zich herinneren van onze oorsprong voert.

Wil je het boek lezen?Polariteitstherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Franklyn Sills. Lezen Polariteitstherapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN