Middernacht - Jenna

Middernacht - Jenna - Lara Adrian | Northernlights300.org

...op de vertaling te wachten en las alvast verder in het Engels, maar LS Amsterdam is duidelijk aan een serieus inhaal-manoeuvre bezig ... Lara Adrian - chasingdreams.nl ... . Geschreven bij Middernacht - Jenna. Met 'Jenna' bezorgt Lara Adrian ons alweer het achtste deel in deze Middernacht-reeks. Zodra ik het eerste boek las werd ik meteen fan van deze reeks. Ik was in het begin zelfs te ongeduldig om op de vertaling te wachten en las alvast verder in het Engels, ... Recensie: Middernacht - 8 - Jenna RECENSIE. Het verhaal van Jenna begint meteen met spanning en sensatie, omdat Jenna is aangeva ... bol.com | Middernacht 8 - Jenna (ebook), Lara Adrian ... ... ... Recensie: Middernacht - 8 - Jenna RECENSIE. Het verhaal van Jenna begint meteen met spanning en sensatie, omdat Jenna is aangevallen door de Oude. Meer dood dan levend, doet deze man iets vreemd met haar. Wanneer Jenna ontwaakt na een coma, blijkt het mysterie groter te zijn dan verwacht. Middernacht - Jenna (Paperback). In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar... Alle boeken van Lara Adrian in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lara Adrian
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Middernacht - Jenna.pdf

OMSCHRIJVING

In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak bij de Broederschap, een mysterieus, eeuwenoud genootschap van vampiers dat de wereld wil beschermen tegen hun woeste tegenstanders.Het is daar dat ze Brock leert kennen, de woest aantrekkelijke vampier met donkere ogen die Jenna niet alleen helpt te genezen, maar haar ook doet verlangen naar iets bovennatuurlijks. Samen met Brock ontdekt ze een wereld vol vuur en verlangen. Maar ook een wereld van dood en verderf, met name als ze zich gaat inzetten voor het doel van de Broederschap.'Een overvloed aan nagelbijtende scènes en hete actie.' BooklistLara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

Wil je het boek lezen?Middernacht - Jenna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lara Adrian. Lezen Middernacht - Jenna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN