Marketing voor non-profitorganisaties

Marketing voor non-profitorganisaties - Janny de Boer | Northernlights300.org

...omt. Online marketing voor non-profitorganisaties ... Bindkracht 12 | Sterke communicatie bindt mensen aan ... ... . Goede doelen halen hun inkomsten voornamelijk uit donaties van leden. Uit onderzoek is echter gebleken dat Nederlanders een stuk minder vrijgevig zijn dan twintig jaar geleden en dat is ook merkbaar in de goede doelen-sector. Marketing voor non-profitorganisaties | ISBN 9789031352456 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Marketing voor non-profitorganisaties 4e druk i ... Succesvolle Online Marketing voor Goede Doelen | #1 ... . Marketing voor non-profitorganisaties 4e druk is een boek van Janny de Boer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031352456 Marketing voor non-profitorganisaties behandelt de volledige marketingcyclus van analyse tot en met operationeel plan. De theorie en de modellen worden vanuit het perspectief van de non-profitsector uitgelegd en ... Buy Marketing voor non-profitorganisaties: Oog voor de doelgroep (Methodisch werken) 2010 by J. de Boer, Laura Doornbos (ISBN: 9789031352456) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Marketing voor non-profitorganisaties behandelt de volledige marketingcyclus van analyse tot en met operationeel plan. De theorie en de modellen worden vanuit het perspectief van de non-profitsector uitgelegd en toegepast. Dit boek is rijkelijk voorzien van actuele voorbeelden.Non-profitorganisaties moeten voortdurend inspelen op veranderende wensen, problemen en verlangens van hun doelgroep ... Koop Marketing voor non-profitorganisaties van Boer J. de met ISBN 9789031352456. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Zeker bij oplossingen voor communicatievraagstukken voor een betere samenleving. Immers, een donateur geeft zijn geld maar 1x uit en dan moet het goed besteed worden. De uitdaging voor non profit marketing voor non-profitorganisaties is dan ook het publiek en haar donateurs te overtuigen dat ze haar maatschappelijke doelen bereikt. Ontastbaar goed? Marketing voor non-profitorganisaties: Oog voor de doelgroep Methodisch werken: Amazon.es: de Boer, J., Doornbos, Laura: Libros en idiomas extranjeros Een organisatie kan marketing gebruiken om in het overaanbod aan informatie haar diensten en producten te doen opvallen. Heel wat grote internationale hulporganisaties hebben marketing al decen...

INFORMATIE

AUTEUR
Janny de Boer
DIMENSIE
3,41 MB
BESTANDSNAAM
Marketing voor non-profitorganisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Marketing voor non-profitorganisaties 4e druk is een boek van Janny de Boer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031352456 Marketing voor non-profitorganisaties behandelt de volledige marketingcyclus van analyse tot en met operationeel plan. De theorie en de modellen worden vanuit het perspectief van de non-profitsector uitgelegd en toegepast. Dit boek is rijkelijk voorzien van actuele voorbeelden.Non-profitorganisaties moeten voortdurend inspelen op veranderende wensen, problemen en verlangens van hun doelgroep en stakeholders. Zij moeten vaak samenwerken met collega’s en toch onderscheidend zijn ten opzichte van die collega’s. Zij houden rekening met de wensen en eisen van financiers en oriënteren zich blijvend op nieuwe en andere geldstromen. In deze dynamische omgeving wordt marketing steeds belangrijker. Niet zozeer als methode voor de dienstenontwikkeling of een incidentele analyse, maar als leidend principe voor de hele organisatie. Marketing voor non-profitorganisaties bestaat uit drie delen. Het eerste deel beschrijft marketing als methode om na te denken over strategieontwikkeling. In het tweede deel wordt stap voor stap uitgelegd hoe je van analyse via probleemstelling tot een operationeel plan komt. Het derde deel ‘de plaats van denkwerk’ bevat de informatie die nodig is om een SWOT – analyse uit te voeren en marktonderzoek te doen.

Wil je het boek lezen?Marketing voor non-profitorganisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janny de Boer. Lezen Marketing voor non-profitorganisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN