Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde

Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde - Lianne Blacquiere | Northernlights300.org

... huis te ontrommelen inspireert talloze mensen om de chaos in hun persoonlijke leven op orde te brengen ... Shamahuis - Alle begin is moeilijk - Een nieuw begin ... .Maar de voordelen van een digitale schoonmaak worden vaak genegeerd, omdat het rommel is die we niet ... Vandaag hoorde ik het weer, er is een volle maan, een blauwe maan, een blood moon, een eclipse, ik lees alle artikelen over deze volle maan. En over één ding zijn ze het eens, deze maan kondigt een nieuw begin aan. Eerlijk is eerlijk, mijn leven, deze blog, de website, mijn dromen maar ook teleurstellingen, alles d ... ONLINE PROGRAMMA: 'EEN NIEUW BEGIN 2.0' - Lianne Blacquière ... . Eerlijk is eerlijk, mijn leven, deze blog, de website, mijn dromen maar ook teleurstellingen, alles duidt erop dat ik echt bezig ga met een nieuw begin. De zoektocht naar een eigen plekje in Spanje bleek nogal een uitdaging. Eerder had ik onder de Spaanse zon een appartement gedeeld, met een Zwitserse gepensioneerde huisbazin en een Spaanse tetteraar zoals ik haar noem- van midden veertig (en ik was dan de Nederlandse tetteraar in het geheel, maar dat even terzijde)....

INFORMATIE

AUTEUR
Lianne Blacquiere
DIMENSIE
5,24 MB
BESTANDSNAAM
Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Lianne neemt je mee in een zoektocht naar zelfacceptatie en zelfliefde. Ze laat je zien dat dát de bron van je eigen geluk is. Door middel van kleine opdrachtjes en inzichten leer je meer te kunnen vertrouwen op wie je bent.

Wil je het boek lezen?Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lianne Blacquiere. Lezen Een nieuw begin - een persoonlijke reis naar zelfliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN