Zie je me wel ?

Zie je me wel ? - S.C. van Marmeren | Northernlights300.org

...drie projecten beschreven: het verbredingsproject, het POP-project ... Ik wil geen NSB'er zijn, maar ik heb je helaas wel moeten ... ... ... De zie-je-wel-ist leeft in de cirkel van problemen. Die cirkel bestaat uit drie stappen. Stap 1: Omdat de zoekmachine van de zie-je-wel-ist gefocust is op problemen, is de kans groot dat ze die problemen uiteindelijk vinden. Een leraar richt zijn blik dan onbewust op de problemen in een klas en zodra hij problemen ziet zegt hij 'zie je wel'. Lotje de kat: zie je me wel? Foto: miriam-van-broekhuizen. Blogpo ... Zie je me wel staan? De wanhoop van elke puber. Part 4 ... ... . Lotje de kat: zie je me wel? Foto: miriam-van-broekhuizen. Blogpost door: miriam-van-broekhuizen Geplaatst op: 23-07-2013 om 18:37. Ieder kind, ieder individu wil eigenlijk graag echt gehoord worden. Als een ander je daadwerkelijk ziet staan, je ziet in al je zijn, dan voel je je geaccepteerd zoals je bent. Je luistert wel, maar je hoort me niet 4e druk is een boek van Annie Blokhuis uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044126372 Over het boek: Communicatie lijkt iets vanzelfsprekends, maar er komt eigenlijk veel bij kijken....

INFORMATIE

AUTEUR
S.C. van Marmeren
DIMENSIE
11,46 MB
BESTANDSNAAM
Zie je me wel ?.pdf

OMSCHRIJVING

Zie je me wel ? 1e druk is een boek van Inemiek van Mameren-Schoehuizen uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789033480829 De leerling die de hooggespannen verwachtingen maar niet waarmaakt is in het onderwijs een bekend fenomeen. Begaafde leerlingen hebben vaak een extra duwtje nodig. Zodra aandacht wordt besteed aan hun bijzondere talenten, autonomie en creativiteit, kunnen zij zich ontwikkelen tot gelukkige leerlingen.In dit boek worden drie projecten beschreven: het verbredingsproject, het POP-project (Persoonlijk Ontwikkelings Plan) en het TOP-project (Toekomstgericht Ontwikkelings Plan). Doel van het verbredingsproject is het verbreden van kennis van leerlingen die meer kunnen en meer willen dan de gemiddelde leerling. Het POP-project is een methode om onderpresterende begaafde leerlingen tot en met de derde klas te motiveren. In het TOP-project tenslotte helpen onderpresteerders vanaf de vierde klas elkaar om motivatie voor het schoolse leren te ontwikkelen. Vanaf dan moet er weer gepresteerd, gepland, zelfstandig geleerd worden. In al deze projecten wordt steeds ingegaan op signalering, begeleiding en contacten met de ouders. Het geheel is een praktische handleiding met een wetenschappelijke onderbouwing waarmee scholen direct aan de slag kunnen.

Wil je het boek lezen?Zie je me wel ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.C. van Marmeren. Lezen Zie je me wel ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN