Verbeter de wereld, begin een bedrijf

Verbeter de wereld, begin een bedrijf - Willemijn Verloop | Northernlights300.org

...erbeter de wereld, begin een bedrijf (Paperback) ... Bureau ISBN - Verbeter de wereld, begin een bedrijf ... . Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een... Geschreven bij Verbeter de wereld, begin een bedrijf. Het boek leest lekker weg, mede door de vele illustraties van sociale ondernemingen. Ik miste wel The Acumen Fund van Jacqueline Novogratz als een van de lichtende voorbeelden op dit gebied. Verder door de combinatie van financiele winst en sociale impact een inspirerend boekje. Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf is een b ... www.bol.com ... . Verbeter de Wereld, Begin een Bedrijf is een boek dat ik iedereen die erover denkt om een sociale onderneming te beginnen, er één heeft, of er gewoonweg meer over wil weten, kan aanraden! Het is fijn geschreven, geeft goede voorbeelden, en laat zien dat het heel goed mogelijk is om meervoudige waarde te creëren. Je eig...

INFORMATIE

AUTEUR
Willemijn Verloop
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Verbeter de wereld, begin een bedrijf.pdf

OMSCHRIJVING

Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony's Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt. Met dit boek wordt eindelijk recht gedaan aan dit groeiende fenomeen. Willemijn Verloop en Mark Hillen schrijven over de impact, kansen en uitdagingen van deze bijzondere bedrijfsvorm, gelardeerd met vele inspirerende portretten van sociaal ondernemers. Een uniek en inspirerend boek dat laat zien hoe een nieuwe economie in de praktijk vorm krijgt.

Wil je het boek lezen?Verbeter de wereld, begin een bedrijf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemijn Verloop. Lezen Verbeter de wereld, begin een bedrijf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN