PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties

PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties - Paul van Dijk | Northernlights300.org

...ties. Gepubliceerd op: 18 juli 2012. Werkboek voor begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking: gebaseerd op de methode van Feuerstein ... Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties ... ... . Dit werkboek is voor begeleiders van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. PM-reeks Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties: werkboek voor begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking: werkboek voor ... : gebaseerd op de methode van Feuerstein | Piet Van Dijk, Emiel Van Doorn | ISBN: 9789024416677 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. PM-reeks Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties: werkboek voor begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking: werkboe ... PM-reeks Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse ... ... . PM-reeks Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties: werkboek voor begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking: werkboek voor ... : gebaseerd op de methode van Feuerstein: Amazon.es: Piet Van Dijk, Emiel Van Doorn: Libros en idiomas extranjeros Begeleiden van clienten bij het beheren van geld / deel Project boek .epub Annyttsje Pruim. Bemoedigingen uit de Bijbel download PDF Selwyn Hughes. Beroepspraktijkvorming, Verpleegtechnische handelingen boek Nicolien van Halem pdf ... Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties ... Ruim aandacht wordt besteed aan de interactie tussen de begeleider en de cliënt en de wijze waarop dit kan leiden tot ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat ... 9789024416677 9024416671 Ontwikkelingsgericht begelei...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Dijk
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties.pdf

OMSCHRIJVING

PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties 1e druk is een boek van Piet van Dijk uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024416677 Dit werkboek is voor begeleiders van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Aan de hand van opdrachten en voorbeelden wordt beschreven hoe de ontwikkeling van deze mensen in alledaagse situaties gestimuleerd kan worden. De rol van de begeleider staat hierbij centraal. Door stil te staan bij zijn visie en eigen ontwikkeling wordt hij uitgedaagd om te zoeken naar de ontwikkelingskansen van zijn cliënt.Het uitgangspunt van dit boek is dat de begeleider een belangrijke bijdrage kan leveren aan de autonomie van zijn cliënt door in de begeleiding aan te sluiten bij de emotionele behoeften en het denkproces van zijn cliënt zelf . De begrippen die geïntroduceerd worden zijn gebaseerd op het werk van prof. R. Feuerstein over 'mediërend leren'. Het accent valt hierbij op de kenmerken van 'mediërend leren'. Het accent valt hierbij op de kenmerken van mediatie.Ruim aandacht wordt besteed aan de interactie tussen de begeleider en de cliënt en de wijze waarop dit kan leiden tot ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties.

Wil je het boek lezen?PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Dijk. Lezen PM-reeks - Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN