Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties

Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties - Chris De Rijdt | Northernlights300.org

...and inschrijven. Het boek "Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties" is inbegrepen in het inschrijvingsgeld voor de volledige vormingsdag ... Ebook ePUB: Ondersteunend communiceren bij dementie ... ... . Dit exemplaar ontvang je bij aanvang. Chris De Rijdt ZELF AAN DE SLAG MET ... BOEKBESPREKING Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties Peter Laros (2017) Cris De Rijdt weet in 'Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties' op een duidelijke en gestructureerde wijze de inhouden rondom Ondersteunende Communicatie onder woorden te brengen. Het boek kent een opbouw van abstract en algemeen naar specifiek en concreet uitgewerkt. Ondersteunend communiceren van Chris de Rijdt, 97890441306 ... Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties ... ... . Het boek kent een opbouw van abstract en algemeen naar specifiek en concreet uitgewerkt. Ondersteunend communiceren van Chris de Rijdt, 9789044130621 voor € 20,50 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Auteur: Chris de Rijdt, Prijs: € 19,90, ISBN/ISBN13: 9789044130621, Categorie: Boek, Over het boek: Heel wat opvoeders, begeleiders en ouders zijn dagelijks bezig me... Oorspronkelijke titel Werken met visualisaties. - 2007. Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties. Uitgever Garant, Antwerpen Verschenen 2013 ISBN 9789044130621 Kenmerken 175 pagina's, illustraties, 24 cm Aantekening Met literatuuropgave Eerder verschenen onder de titel Werken met visualisaties. - 2007. Ondersteunend communiceren werken met visualisaties. Prijs: € 20,50: Uitverkocht Over het boek: Heel wat opvoeders, begeleiders en ouders zijn dagelijks bezig met methoden en hulpmiddelen om met visualisaties de communicatie te ondersteunen met mensen met wie dit niet zo vlot verloopt. Deze uitgave is een praktische handleiding voor wie aan de slag wil met visualisaties bij mensen met een beperking. Ze is bedoeld voor begeleiders en ouders die op zoek zijn naar systemen ... Boekbespre...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris De Rijdt
DIMENSIE
12,67 MB
BESTANDSNAAM
Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties 1e druk is een boek van Chris De Rijdt uitgegeven bij Garant - Uitgevers N.V.. ISBN 9789044135480 Heel wat opvoeders, begeleiders en ouderszijn dagelijks bezig met methoden en hulpmiddelenom met visualisaties de communicatie teondersteunen met mensen met wie dit niet zovlot loopt.Deze uitgave is een praktische handleidingvoor wie aan de slag wil gaan met visualisatiesbij mensen met of zonder beperking. Zeis bedoeld voor begeleiders en ouders die opzoek zijn naar een aantal bestaande systemendie ze kunnen gebruiken of op basis waarvanze, met een gezonde dosis creativiteit, eigenvisualisaties op maat kunnen ontwikkelen.Chris De Rijdt, bachelor in orthopedagogiek,is praktijklector aan de Hogeschool Gent.Voordien was ze begeleidster in de bijzonderejeugdbijstand en begeleidster/coördinator bijvolwassenen met een verstandelijke beperkingen kinderen met gedragsproblemen. Ze specialiseerdezich in het werken met visualisaties.

Wil je het boek lezen?Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris De Rijdt. Lezen Ondersteunend communiceren: werken met visualisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN