Het zeemonster of de zee

Het zeemonster of de zee - Eva Coolen | Northernlights300.org

...t. Gedurende de paar dagen dat de ik-figuur onder die tafel ligt, ... Het zeemonster of de zee : roman | Bibliotheek Elsene ... ... Eva Coolen Het zeemonster of de zee Recensie en Informatie. Nadat het boek gelezen is door de redactie, kun je op deze pagina de Eva Coolen Het zeemonster of de zee recensie en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien besteden we aandacht aan de inhoud van de roman van Eva Coolen ... Het zeemonster of de zee | Eva Coolen. Zet op mijn lijst 'Ik b ... Het zeemonster of de zee **** - Knack-magazines op pc ... ... ... Het zeemonster of de zee | Eva Coolen. Zet op mijn lijst 'Ik ben hier om mijn moeder te helpen met haar verhuizing naar een klein appartement op de begane grond in het centrum van de stad, waar alles zacht en licht gaat worden. Er is niets ergs gebeurd en er is geen slecht nieuws. Het zeemonster of de zee vult zich niet met gebeurtenissen, maar met gedachten: zittend onder die tafel uit de naamloze ik haar twijfels over de wereld. Over haarzelf komen we weinig te weten: ze werkt in een avondwinkel om het schilderlicht van overdag optimaal te benutten, maar haar persoonlijkheid moeten we vooral uit haar manier van denken opmaken. Het zeemonster of de zee speelt volledig in die ene, op een tafel na lege kamer. In korte, spaarzame zinnen die soms aan regieaanwijzingen doen denken, beschrijft Coolen hoe moeder en Noah de jonge vrouw af en toe sushi of lasagne brengen en hoe ze herinneringen ophalen of hun hoop voor de toekomst met haar delen. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,19 MB BESTANDSNAAM Het zeemonster of de zee.pdf PUBLICEER DATUM april 2019 SCHRIJVER Eva Coolen ISBN 9789044540512 Het zeemonster of de zee. 'Ik ben hier om mijn moeder te helpen met een verhuizing naar een klein appartement op de begane grond in het centrum van de stad, waar alles zacht en licht gaat worden. Er is niets ergs gebeurd en er is geen slecht nieuws. Ik ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eva Coolen
DIMENSIE
10,23 MB
BESTANDSNAAM
Het zeemonster of de zee.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik ben hier om mijn moeder te helpen met haar verhuizing naar een klein appartement op de begane grond in het centrum van de stad, waar alles zacht en licht gaat worden. Er is niets ergs gebeurd en er is geen slecht nieuws. Ik ben alleen onder de tafel gaan liggen, en op die ene oude handschoen die ik nog overhad na ben ik niets kwijtgeraakt.'Een jonge vrouw gaat onder de tafel liggen in de flat waar ze is opgegroeid en weigert eronder vandaan te komen. Vanaf die plek observeert ze de wereld. Een wereld waarin verwachting en realiteit niet parallel lopen. Een wereld waarin wie niet meedoet, niet meetelt. En waar de tijd nu eenmaal nooit stopt.

Wil je het boek lezen?Het zeemonster of de zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eva Coolen. Lezen Het zeemonster of de zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN