Running Buddha

Running Buddha - Sakyong Mipham | Northernlights300.org

...van Benjamin Romkes (wereldkampioen 3.000 meter 45-50 jaar, leerling van Sakyong Mipham) en Flip Kolthoff (psychiater, voorzitter van Shambhala Nederland) ... Running buddha - Sakyong Mipham - Boekenschaap ... . To read: Running Buddha. Geplaatst op augustus 23, 2013 door nydiavanvoorthuizen. 4. Soms vergelijk ik hardlopen met mediteren. Een rustmoment, waar je energie aan overhoudt. Je kunt niet bewust ergens aan denken, allerlei gedachtes razen langs zonder dat je er echt vat op hebt. 26-aug-2014 - Deze pin is ontdekt door Hilke Meerman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bekijk de profielen van mensen met de naam Running ... Running Buddha - SpiritueelBoek.nl ... . 26-aug-2014 - Deze pin is ontdekt door Hilke Meerman. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bekijk de profielen van mensen met de naam Running Buddha. Word lid van Facebook om in contact te komen met Running Buddha en anderen die je mogelijk... Toen ik het boek (Running with the mind of meditation; in de Nederlandse vertaling 'Running Buddha - Je balans vinden met hardlopen') voor de eerste keer las, begreep ik waarom ik en medelopers vaak geblesseerd raken. Waarom ik mezelf voorbij loop, waarom ik de lat te hoog leg, waarom mijn trainer me niet genoeg kan waarschuwen. Running Buddha van Sakyong Mipham (boek, paperback, ISBN 9789025903176). Mindful hardlopen met humor en wijsheid Aanbevelingen van Bram Bakker en Dolf Jansen Wat kunnen......

INFORMATIE

AUTEUR
Sakyong Mipham
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Running Buddha.pdf

OMSCHRIJVING

Hardlopen is de perfecte manier om je gedachten even te verzetten en de stress van de dag van je af te lopen. Maar tijdens het hardlopen heb je alsnog de neiging om aan honderd andere dingen te denken dan het hardlopen zelf.In Running Buddha van Sakyong Mipham leer je hardlopen met aandacht voor je adem, gedachten en gevoelens. Het trainen van je body en mind staat centraal. Hardlopen levert dan innerlijke stilte en intens geluk op. Minder praten, minder denken en meer lopen!Voor iedereen die hardloopt of wil gaan hardlopen.

Wil je het boek lezen?Running Buddha in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sakyong Mipham. Lezen Running Buddha Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN